Veronika Ondo-Cholewová Správy

Nekonečná rozlúčka s Vianocami. KONEČNE odstránili stromček, FOTO a VIDEO

Metropola Zemplína sa konečne rozlúčila s Vianocami. Z námestia zmizol symbol Vianoc.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

O michalovskom vianočnom stromčeku sa už hovorilo, že ho nechávajú na budúci rok. Niektorí vraveli, že je možno posadený do zeme. Na našom oficiálnom facebooku Michalovce24 ste sa vyjadrili, že podľa vás mohol byť posadený a rásť. „Nemuseli každý rok rúbať strom len, aby bol vianočný stromček,“ vyjadril sa ku stromčeku jeden z našich facebookových fanúšikov.

Veľkonočný alebo vianočný?

„Zalievať a vydrží do ďalších Vianoc,“ zažartoval Ján. „Veď už len 11 mesiacov do Vianoc,“ pridal sa ďalší čitateľ. Ďalší sa smiali, že z neho bude veľkonočný stromček.

Gabika si myslela, že bude na veľkonočné vajíčka. „Dúfam, že už dali objednávku na kraslice.“ „Bože ľudia veď ide Veľká noc, navešajú sa vajcia a bude po probléme,“ pridala sa vtipne Bibiana.

Nastal deň 16. február a námestie zaplnili autá a zamestnanci technických a záhradníckych služieb, aby sa podujali na veľkú vec. Postupne odstránili svetelnú výzdobu z vianočného stromčeka a celé predpoludnie pracovali na jeho odstránení z námestia. Aj pre návštevníkov mesta to bolo niečo zaujímavé. Konečne sa v centre čosi dialo.

Boli sme pri tom. Pozrite si nižšie FOTO.

Metropola Zemplína odstránila z námestia vianočný stromček
23
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Viac z mesta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM