Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Neprepásnite ich: TOP 10 júnových akcií, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach

V júni sa v Michalovciach nudiť rozhodne nemusíte. Uskutoční sa tu viacero podujatí a spomedzi nich sme urobil náš výber TOP 10. Zapisujte si do kalendárov.

Ilustračný obrázok k článku Neprepásnite ich: TOP 10 júnových akcií, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Detský festival zábavy

2. júna 2018, od 12:00 – 18:00 hod., Tržnica, Michalovce

V michalovskej tržnici budú oslavovať svoj sviatok deti. Spolu vytvoria vankúše, macíkov, bude aj maľovanie kriedou na parkovisku, rôzne omaľovánky, maľovanie na tvár. Von na parkovisku budú pripravené kolotoče. sladká vata či pukance. No a vo vestibule budú rozdávať pre deti zmrzlinu zadarmo. Čaká na vás bohatý program, ktorom vystúpi nielen Ropo Papp.

Festival Zlatý žobrák

7. júna 2018, o 9:00, 11:00 a 18:00 hod., v Kine Centrum, Michalovce

V Michalovciach môžete zažiť známy medzinárodný festival. Premietanie bude v Kine Centrum 7. júna o 9:00, 11:00 a o 18:00 hod. Študentom sú určené kurdské filmy a na večerné premietanie sú pripravené víťazné filmy z roku 2017.

Deň južanov

8. jún 2018 od 16:00 hod.,sídlisko Juh, Michalovce

Michalovské sídlisko Juh organuje kultúrno – športové podujatie obyvateľov sídliska Juh. Počas akcie sa bude nielen súťažiť, ale aj kultúrne žiť. V programe vystúpia deti z umeleckej školy, ktoré sa predstavia nielen zo svojej hudobnou zložkou.

Majstrovstvá SR v kickboxe

9. júna 2018 od 9:00 hod., v Mestskej športovej hale v Michalovciach

Metropola Zemplína bude dejiskom Majstrovstiev Slovenskej republiky 2018 v kickboxe. Táto významná športová udalosť sa uskutoční 9. júna v Mestskej športovej hale v Michalovciach. V ringu uvidíte športovcov v kategóriách kadeti, juniori a seniori. Toto podujatie sa uskutoční pod taktovkou Športového Kickbox klubu Michalovce.

Radošinské naivné divadlo

17. jún 2018 o 19:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Inscenáciu Besame mucho, Štepkovu absurdnú komédiu s piesňami Juraja Haška, pripravuje skúsený realizačný tím, čo jednoznačne sľubuje divákom nevšedný divadelný zážitok: režisér Ondrej Spišák, dramaturgička Darina Abrahámová, scénograf František Lipták, kostýmová výtvarníčka Katarína Hollá, choreografka Eva Burdová a producent Ladislav Hubáček. Premiéra sa uskutočnila v novembri 2017 v Radošinskom naivnom divadle.

Močarianske dni

23. júna 2018 od 16:00 hod., Močarany – Michalovce

Občianske združenie Močarany usporiada pre verejnosť oslavné dni pri príležitosti výročí G. Zvonického. Príďte do areálu kultúrneho centra na Močarianskej ulici, kde na vás bude čakať bohatý program. Počas tejto akcie vystúpi aj Dáška Kostovčik.

Dni mesta Michalovce

18. – 22. jún 2018, Michalovce

Celý týždeň od 18. do 22. júna sa bude v našom meste niesť v duchu podujatia Dni mesta Michalovce. Vyvrcholia slávnosťou Dies pro honore civitatis…Na poctu mesta, počas ktorej budú divadelným spôsobom zobrazené vybrané historické udalosti, ktoré s Michalovcami súvisia. Slávnostný program bude pri tribúne Mestského úradu v Michalovciach.

Michalovský organ

28. jún 2018 o 19.10 hod., Rímskokatolícky kostol Narodenia Panny Márie, Michalovce

V Rímskokatolíckom kostole Narodenia Panny Márie v Michalovciach bude 12. ročník organových koncertov – Michalovský organ. 28. júna sa tam predstaví umelec Michal Markuszewski z Poľska.

Mihaľovski Deski

29. júna 2018 od 18.30 hod., Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach

Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach sa uskutoční 29. júna od 18.30 hod. prehliadka divadiel v zemplínskom nárečí – Mihaľovski Deski, ktorá takto každoročne poskytuje relax publiku priamo na michalovskom námestí.Program otvorí o 18.30 hod. Štefan „Čiko“ Barančík.

Zemplín veterán Rallye

29. – 30. jún 2018, námestie, Michalovce

Jedno z najkrajších letných podujatí, ktoré sa v našom meste, ale aj v okolí uskutoční, bude Zemplín Veterán Rallye. Je to zraz historických vozidiel – automobilov a motocyklov do modelového roku 1975. Milovníci starej dobrej klasiky sa, aj so svojimi tátošmi, zídu na michalovskom Námestí osloboditeľov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM