Rôzne

NEVÍDANÉ gesto šoféra: Chcem sa OSPRAVEDLNIŤ! Čo sa stalo medzi Košicami a Michalovcami?

Nevídané gesto šoféra na sociálnej sieti, ktorá je inak plná zlostných a vyčítavých príspevkov, dalo ľuďom nádej, že slušnosť ešte nevymrela.

Ilustračný obrázok k článku NEVÍDANÉ gesto šoféra: Chcem sa OSPRAVEDLNIŤ! Čo sa stalo medzi Košicami a Michalovcami?
Zdroj: Facebook.com/Dopravný servis TV MI KE VT PO

„Zdravím. Ja by som sa chcel ospravedlniť pani, ktorá šla pred obedom von z dediny Hriadky na Michalovce. Veľmi ma mrzí, že som vystrašil vás, ale aj vy ste mňa.. Nebolo vás vidno pre kolónu kamiónov a ja som si myslel, že nejde nič, zrazu som sa pomaly pohol a vyletelo spoza kamiónu auto, hneď som dal brzdu a asi pár metrov od vašich dverí sa mi podarilo zastať. Triasol som sa ja aj vy. Fakt ma to mrzí. Nechcel som vám toto spôsobiť. Ospravedlňujem sa a verím, že ste došla s dcérou v poriadku do cieľa,“ uverejnil Richard vo štvrtok príspevok vo facebookovej skupine Dopravný servis TV MI KE VT PO.

Ani sám jeho autor zrejme netušil, aký veľký ohlas tento príspevok vyvolá. V dobe, kedy sú ľudia zvyknutí skôr na rôzne negatívne príspevky a komentáre, tento na nich zapôsobil ako balzam na dušu.

„Slušnosť v tejto spoločnosti ešte nevymrela,“ okomentovala príspevok Jaroslava. „Klobúk dole pred vami. Už v dnešnom svete málo kto toto spraví, nech je vás viac takých,“ pridala sa Lucia.

„Klobúk dole pred takým zodpovedným a slušným vodičom. Kiežby nás bolo takých veľmi veľa. Máte môj obdiv,“ napísala Iveta.

„Si dobrý človek, dobre vychovaný,“ poznamenal Marián. „Keby všetci šoféri boli a chovali sa ako vy, tak by to na cestách bolo úplne iné, bezpečnejšie,“ pridal svoj názor ďalší komentujúci. Pod príspevkom sú desiatky podobných komentárov.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM