Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nudiť sa rozhodneme nebudeme: TOP akcie októbra, ktoré nás čakajú v Michalovciach

Október už klope na dvere. Vybrali sme preto podujatia, ktoré počas neho radíme nevynechať v Michalovciach a považujeme ich za tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa rozhodneme nebudeme: TOP akcie októbra, ktoré nás čakajú v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Kubo

2. 10. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Živé, energické a zábavné predstavenie príde do Michaloviec. Nový muzikál Kubo bude v modernej a divácky príťažlivej podobe. Čakajú vás originálne piesne Simi Martausovej, hudba Petra Uličného, folklór fashion show Adrieny Adamíkovej.

Radošinské naivné divadlo

6. 10. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Trochu trpký, ale skôr ľudsko-smiešny životný osud starého novinára v komédii Stanislava Štepku To nemá chybu až priveľmi pripomína naozajstný životný príbeh autora hry, mimochodom, takisto kedysi novinára. Novinár Fedor krátko bilancuje život a nato sa spolu so svojimi deťmi vracia do vlastnej minulosti.

Vďaka Vám

12. 10. 2018 o 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

MsÚ a MsKS Michalovce pozývajú na program pri príležitosti Mesiaca úcty k starším „Vďaka Vám“. V programe sa predstaví Peter Stašák. Vstup bude voľný.

Lúčnica

13. 10. o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Hlavným poslaním Umeleckého súboru Lúčnica je starať sa o uchovávanie a rozvoj našich národných tradícií. Je to práca náročná, ale aj mimoriadne krásna. Veď tradícií, ktoré sú spojené s umeleckými prejavmi, môžeme na našom území nájsť stále mnoho.

Na koho to slovo padne

14. 10. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Jedna z najúspešnejších slovenských divadelných hier postavená na pätici oduševnených výkonov prichádza na naše pódium! Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga, Róbert Jakab a Vladimír Kobielsky sa predstavia v grotesknom príbehu piatich indivíduí uzavretých v jednej miestnosti v spoločnosti jedného revolvera.

Jaromír Nohavica

23. 10. 2018 19:00 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Jaromír Nohavica je významný, český, folkový pesničkár a osobitý spevák. Počas svojej kariéry hral s orchestrom, vypredal veľké haly a napísal aj texty pre opery. Zahral si aj vo filmoch a zahrá aj v Michalovciach.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM