Správy

Očkovanie v Michalovciach, Trebišove i Kapušanoch: Kde, kedy a akou vakcínou?

Aj v aktuálnom týždni môžu Michalovčania, Trebišovčania aj ľudia z Veľkých Kapušian využiť služby očkovanie. Vyberiete si školu alebo autobus?

Ilustračný obrázok k článku Očkovanie v Michalovciach, Trebišove i Kapušanoch: Kde, kedy a akou vakcínou?
Zdroj: KSK

Košický samosprávny kraj počas aktuálneho týždňa posilní najmä výjazdové očkovanie. Zdravotníci vyrazia podať prvú, druhú aj tretiu dávku vakcíny obyvateľom priamo v ich obci či meste.

V čiernej farbe

„Okresy v Košickom kraji sa snažia zvrátiť nepriaznivú farbu covidového automatu a vyhnúť sa čiernej farbe, ktorá znamená prísnejšie pravidlá pre jednotlivcov, hromadné podujatia, ale aj ďalšie obmedzenia či uzávery reštaurácií a iných prevádzok. Župa preto vyrazí očkovať každý deň v týždni, a to aj na niekoľko miest naraz. Predovšetkým záujemcovia o prvú dávku vakcíny budú mať v Košiciach k dispozícii aj niekoľko očkovacích miest navyše. Ambulancia na kolesách bude pripravená zaočkovať východniarov napríklad na košickej Hlavnej ulici,“ informoval predseda Košického samosprávneho kraja Rastislav Trnka.

Očkovací autobus bude pristavený tento týždeň opäť aj v Michalovciach. Kde a aká vakcína vás čaká v metropole Zemplína, Trebišove a Kapušanoch? Klikajte na druhú stranu.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM