Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Plesová sezóna v okrese Michalovce? Chystá sa farmársky, rybársky aj teplákový ples

Plesová sezóna už štartuje. V našom okrese sa bude plesať priamo v Michalovciach, ale aj inde. V róbe či napríklad v teplákoch.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v okrese Michalovce? Chystá sa farmársky, rybársky aj teplákový ples
Zdroj: TASR

Sezóna, ktorú mnohí milujú. Plesové obdobie už štartuje aj v Michalovskom okrese. Pozreli sme sa bližšie na to, aké plesy sa u nás tento rok uskutočnia.

Fašiangový bál

12. 1. 2018 o 19:00 hod., Zlatý Bažant, Michalovce

V reštaurácii Zlatý Bažant sa 12. januára môžete zabaviť a oddýchnuť si na Fašiangovom bále. Súčasťou hudobného programu uvedenej akcie bude bardejovská hudobná skupina Element.

Felícia ples

12. 1. 2018 o 19:00 hod., Felícia hotel, Kamenec – Zemplínska Šírava,Kaluža

7. ročník plesu Felícia sa uskutoční 12. januára so začiatkom o 19:00 hodine. Počas akcie bude hrať kapela Flegma – Flegment. Hostí čaká aj tombola, veľa muziky, ohňostroj i celovečerný program.

Reprezentačný ples mesta

13. 1. od 19:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Návštevníci XI. reprezentačného plesu mesta Michalovce, ktorý sa bude konať 13. januára v Chemkostav aréne, sa môžu tešiť na pestrý program. Reprezentačný ples mesta Michalovce je príležitosťou dobre sa zabaviť, ale aj zrelaxovať. Moderátormi večera budú Jana Hospodárová a Milan Zimnykoval. Medzi známymi hosťami bude aj Lucia Lapišáková, Marcel Ochránek, Martin Dejdar či Jiřina Bohdalová. Hlavnými hudobnými hosťami plesu budú Vašo Patejdl a Natasha Wright. Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť aj na ďalších účinkujúcich.

Zámocký ples

13. 1. 2018 o 18:00 hod., Zámocká reštaurácia, Kostolné Námestie 6, Michalovce

Reštaurácia Zámocká organizuje 1. Zámocký ples, ktorý sa uskutoční v sobotu 13. 1. 2018 o 18.00 hodine na Kostolnom námestí v Michalovciach. Okrem programu je pripravená aj tombola. Do tanca bude po celý večer hrať temperamentná dvojica dua Axis.

Rybársky ples

13. 1. 2018 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

V našich končinách sa bude konať aj Rybársky ples. Pozýva naň Mestská organizácia slovenského rybárskeho zväzu Michalovce. Uskutoční sa dňa 13. januára od 18. hodiny. Plesať sa bude v Moteli Kamenec na Zemplínskej šírave s hudobnou produkciu skupiny Pyramída.

Ples motorkárov

19. 1. 2018 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

Motorkári sa zídu pri Zemplínskej šírave dňa 19. januára 2018. Odštartujú tam totiž v poradí už tretí motorkársky ples. Chýbať nebude dobré jedlo, hudba a zábava.

18. školský ples

20. 1. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Rakovec nad Ondavou

Občianske združenie Rodičia a priatelia spolu so základnou a materskou školou v obci vás pozývajú na 18. ročník školského plesu, ktorý sa uskutoční 20. januára o 19. hodine. Zabávať vás bude skupina Diamant.

Ples Paceriek

27. 1. 2018, Budkovce

V Budkovciach, v obci pri Michalovciach, sa uskutoční tradičný Ples Paceriek, ktorý má za sebou už desiatky rokov. Ples je spájaný s miestnym ľudovým súborom, ktorý v obci majú – Budkovske Pacerky. Na plese bude do tanca hrať Muzika Milana Rendoša.

County bál

27. 1. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Lastomír

Ak ste milovníkmi country, určite vás poteší, že v sobotu 27. 1. sa uskutoční 7. Country bál v EL-EJ, východniarskej obci Lastomír, so začiatkom o 19. hodine.

Farmársky reprezentačný ples

3. 2. 2018 o 19:00 hod., Hotel GLAMOUR, Kaluža

V Kaluži bude prvý ročník Farmárskeho reprezentačného plesu. Touto spoločenskou udalosťou v podobe plesu chcú odštartovať tradíciu každoročne sa zísť a pobaviť sa. Súčasťou večera bude hudobná skupina Panama band, frontman Bruno Oravec, speváčka Nika Karch, tanečná škola La Casa Del Ritmo s charizmatickým kubánskym lektorom Miguelom a jeho tanečnicami. Vystúpi tiež folklórna skupina Čornica, Sofia Zalužická a finalistka talentovej súťaže Little Princess.

Ples OZ Návraty

3. 2. 2018 o 19:00 hod.,Reštaurácia Bažant, Michalovce

Občianske združenia Návraty organizuje 18. reprezentačný ples. Ten sa uskutoční 3. februára v Reštaurácii Zlatý Bažant v Michalovciach. Súčasťou plesu bude aj vyhlásenie kráľovnej plesu, miss plesu a sympatického páru plesu. Pripravená bude tiež tombola.

Teplákový ples

3. 2. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom Rakovec nad Ondavou

Ak by ste si radi zatancovali na plese, ale nevonia vám garderóba, práve pre vás je tu Teplákový ples. A kde sa táto zábavná akcia bude konať? Neďaleko Michaloviec v obci Rakovec nad Ondavou. Povinnou výbavou sú tepláky, tričko a mikina. Zabaviť sa môžete v kultúrnom dome v spomínanej obci 3. februára od 19:00 hod.

Kresťanský ples

3. 2. 2018 o 18:00 hod., Základná škola Trhovište

3. februára v obci Trhovište plánujú 8. pokračovanie Kresťanského plesu. Začiatok bude od 18. hodine. Vystúpi hudobná skupina Oceľare z Falkušoviec. Okrem jedla a hudby nebude chýbať tombola so zaujímavými cenami.

Ples Zemplínčanov u Mihaľovci

10. 2. 2018 o 19:00 hod., Zlaty Bažant, Štefániková 1285, Michalovce

V Michalovciach bude 12.ples Zemplínčanov u Mihaľovci, ktorý sa uskutoční 10. 2. 2018 v reštaurácii Zlatý bažant so začiatkom o 19.00 hod. O zábavu sa postará Folklórny súbor Zemplína, ktorý je organizátorom. Okrem toho si budete môcť vychutnať aj hudobnú skupinu Bomba Band.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom okrese viete, dajte nám vedieť na cholewova@global24.sk, ďakujeme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM