Rôzne

Posledný tohtoročný víkend? Aj na takéto akcie môžete vyraziť v Michalovciach a okolí

Posledný víkend roku 2018 prichádza a s ním je tu aj náš výberový prehľad podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Posledný tohtoročný víkend? Aj na takéto akcie môžete vyraziť v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Divadlo

28. 12. 2018 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Ak máte radi ochotníkov, možno vás poteší, že michalovskí ochotníci z Divadla pri fontáne majú na konte nové divadelné predstavenie. Reprízu hry s názvom Penzión Família môžete vidieť 28. decembra v čase o 18. hodine. Vstupné sú 2 eurá.

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

29. 12. 2018 o 13:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu.

Vinše, koledy, piesne…

30. 12. 2018 o 14:00 hod v kultúrnom dome v Zalužiciach

Spolok sv. Cyrila a Metoda Michalovce, Gréckokatolícka cirkev, farnosť Najsvätejšej Trojice Zalužice a obec Zalužice pozývajú na 12. regionálnu duchovnú prehliadku vinšov, kolied, duchovných piesní a vianočných hier. Podujatie bude v nedeľu 30. 12. 2018 o 14:00 hod. v kultúrnom dome v Zalužiciach.

Spider-Man: Paralelné svety

30. 12. 2018 o 15:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Kreatívne duo Phil Lord a Chris Miller (LEGO Movie, 21 Jump Street) ukáže Spider-Mana v novom svetle, s použitím jedinečnej technológie animácie. Spider-Man: Paralelné svety predstavuje ako Spider-Mana brooklynskeho tínedžera Milesa Moralesa, ktorý žije v multiverze. Pod modro-červenou maskou sa však neukrýva len on sám…

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

December sa už chýli ku koncu. Počas neho naše mesto žilo rôznymi podujatiami. Pripomeňte si napríklad vianočné trhy a to vďaka priloženej fotogalérii.

V OBRAZOCH: Vianočné trhy lákali do centra Michaloviec
6
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM