Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Posledný víkend v januári: Podujatia, pri ktorých zrelaxujete

Posledný januároví víkend je tu. Vyberte si z nášho zoznamu podujatí, ktoré budú v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Posledný víkend v januári: Podujatia, pri ktorých zrelaxujete
Zdroj: TASR

V múzeu

24. 1. 2020 o 17:00 hod., Zemplínske múzeum v Michalovciach

Zemplínske múzeum v Michalovciach si na rok 2020 pre svojich návštevníkov pripravilo množstvo zaujímavých aktivít a podujatí. Nový rok odštartuje výstavou umelca Rada Van Ladomerského pod názvom OMEN – Osudové znamenie. Vernisáž výstavy sa vo východnom krídle múzea uskutoční 24. januára o 17:00 hod.

Vstup na vernisáž výstavy je pre verejnosť voľný. Výstava vo východnom krídle Zemplínskeho múzea v Michalovciach potrvá do 31. marca 2020. V sobotu a nedeľu je výstava prístupná v čase od 14:00 – 18:00 hod.

Maškarný ples

24. 1. 2020 o 18:00 hod., Reštaurácia Dúha, Michalovce

Občianske združenie a Integra a Pro Mente, n.o. robia 24. januára 2020 v Michalov­ciach Tetralógový maškarný ples, ktorý v tomto roku oslavuje už svoje 21. narodeniny. Pred pár rokmi o. z. Integra oslávila 20. výročie svojho založenia. Za každým jej zaujímavým príbehom stoja odhodlaní ľudia. Viac info o vstupenkách tu.

Richard Jewell

24. 1. 2020 o 21:10 hod., Kino Centrum, Michalovce

Počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, bezpečnostný strážnik Richard Jewell zachránil tisícky životov nálezom batoha plného bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Z prvotne oslavovaného hrdinu sa neskôr kvôli nespoľahlivým a nekompletným informáciám z médií stáva hlavným podozrivým.

Príliš osobná známosť

25. 1. 2020 o 17:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona (Tatiana Dyková) si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu (Petra Hřebíčková) si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou.

Bad Boys navždy

26. 1. 2020 o 19:40 hod., Kino Centrum, Michalovce

Kým Marcus (Martin Lawrence) sa pomaly chystá do policajného dôchodku, Mike (Will Smith) je presvedčený, že bude loviť zločincov do konca života. A to môže byť čo nevidieť – niekto sa ho totiž pokúša zabiť. Svojskí miamskí detektívi si tak naposledy musia zmerať sily s nepriateľmi v očakávanom pokračovaní populárnej akčnej komédie.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM