Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

PREHĽAD: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach a okolí

Pozrite si to aj vy. Zostavili sme prehľad podujatí, ktoré sa počas tohto víkendu budú konať v našom meste a okolí a ktoré považujeme za tie najatraktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Reprezentačný ples mesta

13. 1. od 19:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Návštevníci XI. reprezentačného plesu mesta Michalovce, ktorý sa bude konať 13. januára v Chemkostav aréne, sa môžu tešiť na pestrý program. Začiatok spomínanej slávnostnej udalosti v michalovskej Chemkostav aréne je naplánovaný na 19. hodinu. Reprezentačný ples mesta Michalovce je príležitosťou dobre sa zabaviť, ale aj zrelaxovať. Moderátormi večera budú Jana Hospodárová a Milan Zimnykoval. Medzi známymi hosťami bude aj Lucia Lapišáková, Marcel Ochránek, Martin Dejdar či Jiřina Bohdalová. Hlavnými hudobnými hosťami plesu budú Vašo Patejdl a Natasha Wright. Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť aj na ďalších účinkujúcich.

In the house

13. 1. 2018 od 22:00 hod., Elán Disco Club Michalovce

Elán Disco Club prináša v sobotu noc plnú hudby. Počas akcie si budete môcť vypočuť rôzne hudobné štýly, ako house – groove – deep – minimal – techno. Hrať bude napríklad aj DJ Robin, ktorého môžete poznať zo šíravských diskoték.

Zámocký ples

13. 1. 2018 o 18:00 hod., Zámocká reštaurácia, Kostolné Námestie 6, Michalovce

Reštaurácia Zámocká organizuje 1. Zámocký ples. Ten sa začína v sobotu o 18.00 hodine. Okrem programu je pripravená aj tombola. Do tanca bude po celý večer hrať temperamentná dvojica dua Axis.

Rybársky ples

13. 1. 2018 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

V našich končinách sa bude konať aj Rybársky ples. Pozýva naň Mestská organizácia slovenského rybárskeho zväzu Michalovce. Uskutoční sa dňa 13. januára od 18. hodiny. Plesať sa bude v Moteli Kamenec na Zemplínskej šírave s hudobnou produkciu skupiny Pyramída.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM