Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Prežite víkend zaujímavo: Prinášame vám tipy, čo môžete zažiť v Michalovciach

Ďalší februárový víkend už začal a ak ešte naň nemáte plány, pomôcť vám môžu naše tipy na zaujímavé akcie, ktoré sa počas neho uskutočnia v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Prežite víkend zaujímavo: Prinášame vám tipy, čo môžete zažiť v Michalovciach
Zdroj: Dnes24.sk

Výstava zdravie a krása

17. 2. 2018 od 9:00 hod., Event Family (bývalý Slovakotex), Michalovce

Počas výstavy na vás v sobotu čakajú celodenné prezentácie spoločností, salónov, ochutnávky, improvizované rozhovory, súťaže, čí testovacie procedúry. O 10:00 hod. uvidíte Body Art Exhibition 2018 a neskôr večer aj koncert Mirky Partlovej.

Ferdinand

17. 2. 2018 o 15:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú.

Futbal

18. 2. o 14:00 hod., futbalový štadión, Michalovce

Prvý jarný duel odohrajú Zemplínčania už túto nedeľu o 14.00 hod. proti bratislavskému Slovanu. Michalovčania účinkujú v najvyššej súťaži už tretiu sezónu a ich ambície zostávajú nezmenené. Chcú si vo Fortuna lige zahrať aj štvrtú sezónu za sebou.

Čierny panter

18. 2. 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Ďalší príbeh z marvelovského impéria predstavuje Čierneho pantera v prvom samostatnom filme. Po udalostiach, opísaných vo filme Captain America: Občianska vojna, sa bojovník T'Challa po smrti svojho otca, vládcu Wakandy, vracia domov, aby sa stal novým kráľom tejto skrytej, avšak technologicky vyspelej africkej krajiny.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM