Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Pridáte sa? Pri brehoch Zemplínskej šíravy vzlietnu šarkany

Chystá sa jesenná šarkaniáda. Nebo pri Zemplínskej šírave zaplavia šarkany od výmyslu sveta.

Ilustračný obrázok k článku Pridáte sa? Pri brehoch Zemplínskej šíravy vzlietnu šarkany
Zdroj: Dnes24.sk

K jeseni okrem pestrých farieb určite patrí aj púšťanie šarkanov. Takáto zábava pre malých aj veľkých sa uskutoční 7. októbra na Lúči pri Šírave.

Pri prístave

Skutočne atraktívny spôsob ako stráviť príjemné chvíle s celou rodinou je práve púšťanie šarkanov. Nemali by ste si preto nechať ujsť už 18. ročník Michalovskej šarkaniády.

Tradičné podujatie, ktoré sa teší stále väčšej obľúbe organizuje Občianské združenie Návraty. Ako informovali usporiadatelia, akcia plná stretnutí aj smiechu prebehne 7. októbra od 13:00 hod. v stredisku Lúč, konktrétne pod Kotvou pri prístave. Organizátori podujatia však upozornili, že v prípade dažda sa šarkaniáda 7. októbra neuskutoční a termín sa posunie o týždeň neskôr.

Budú aj súťaže

Ako ďalej prezradil predseda spomínaného združenia Milan Duška, na šarkaniáde sa bude aj súťažiť o najkrajšieho, najmilšieho a najfarebnejšieho šarkana. Práve preto prebehne popoludní v danú nedeľu najprv registrácia všetkých účastníkov.

Okrem toho si budete môcť zahrať o ceny v lukostreľbe na terč. Pripravené sú ceny pre víťazov, sladké makovníky a kopec voľnej zábavy v prírode naokolo.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM