Veronika Ondo-Cholewová Správy

Prinášame vám ju na fotkách: V Michalovciach je už rozmiestnená vianočná výzdoba

Atmosféra najkrajších sviatkov roka sa v našom meste stupňuje. V Michalovciach je už rozmiestnená vianočná výzdoba, ktorá čaká už len na rozsvietenie.

Ilustračný obrázok k článku Prinášame vám ju na fotkách: V Michalovciach je už rozmiestnená vianočná výzdoba
18
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce sú už vianočne vyzdobené a čaká sa už len na slávnostné rozsvietenie. Na vianočné mestečko sme sa boli pozrieť s našim fotoaparátom, aby sme vám z metropoly Zemplína priniesli prvé zábery vianočnej výzdoby.

Pri prechádzke michalovským námestím, vášmu oku isto neunikne vianočná výzdoba. Hoci ešte nesvieti, mesto už osadilo vianočné prvky, ktoré navodzujú tú pravú atmosféru blížiacich sa sviatkov.

Na svojom mieste pri mestskom úrade hrdo stojí už aj vyzdobený stromček. Fontánu lásku zdobí tradične tiež vianočná dekorácia a v meste nám nechýba ani Mikuláš, ktorý bude po rozsvietení taktiež pútať naše pohľady.

K malým parčíkom pribudli vianočné brány a radnica nezabudla ani na časť pri Výškovej budove, kde umiestnila tiež zopár veľkých ozdôb. Uličku v tejto časti mesta lemujú stromčeky, ktoré už čoskoro rozžiaria chodník oproti pošte. Na michalovskom námestí pri mestskom úrade nájdete tiež veľkého anjela, pri ktorom sa ľudia tak radi každoročne fotografujú.

Rozsvietenie vianočného stromčeka a ostatnej výzdoby najkrajších sviatkov roka sa v meste Michalovce uskutoční už v stredu 6. decembra o 17:00 hod. Čaká nás aj lákavá rozprávková projekcia premietaná na budove mestského úradu.

Po video mappingu príde na rad Mikuláš. Deti sa tak môžu tešiť na balíčky s cukrovinkami, ale aj na mikulášske vystúpenie. Na tribúne pri radnici zaznejú aj koledy v podaní folklórneho súboru Zemplínik.

Pozrite si v našej fotogalérii prvé zábery z vianočnej výzdoby v Michalovciach.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

V OBRAZOCH: Vianočná výzdoba v Michalovciach
18
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM