Rôzne

Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Michalovciach: Dôkaz, že láska nepozná hranice

Veľký deň D, na ktorý sa len tak nezabúda. Medzi práve takéto momenty patrí aj svadba. V Michalovciach sa však neberú výlučne len Slováci. Tu je dôkaz.

Ilustračný obrázok k článku Sledujte, akí zaľúbenci mali svadbu v Michalovciach: Dôkaz, že láska nepozná hranice
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili takéto momenty v Michalovciach viaceré zaľúbené páry. V našom matričnom obvode v roku 2016 spečatili svoju lásku stovky ľudí.

Vyše 200

V roku 2016 bolo uzavretých v Matričnom obvode Michalovce spolu 224 manželstiev. V sobášnej matrike zaznamenali 141 cirkevných a 83 civilných sobášov. Pre zaujímavosť, hlásených bolo 101 rozvodov. Jednalo sa o rozvody manželstiev, ktoré boli uzatvorené v Michalovciach.

Vlani však v našom matričnom obvode neuzatvárali manželstvá len Slováci, ale aj cudzinci. A išlo miestami aj o vzdialené krajiny, z ktorých pochádzali. Veď sledujte ďalšie informácie, ktoré sme zistili.

Taliansko aj Srbsko

V roku 2016, okrem Slovákov, uzavrelo manželstvo v Michalovciach sedem cudzincov. Tí pochádzali z blízkych, ale aj vzdialenejších krajín.

„Cudzineckých sobášov bolo sedem, a to: 1 Taliansko, 1 Poľsko, 2 Ukrajina, 1 Česká republika, 1 Veľká Británia, 1 Srbsko,“ uviedla hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM