Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Študenti Gymnázia Pavla Horova? Stali sa absolútnymi víťazmi, veď čítajte...

Študenti Gymnázia Pavla Horova v Michaloviach sa môžu radovať a to z absolútneho víťazstva. O čo ide? Veď čítajte podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Študenti Gymnázia Pavla Horova? Stali sa absolútnymi víťazmi, veď čítajte...
5
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Študenti z Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach sa stali absolútnymi víťazmi Dlhodobej športovej súťaže, ktorá sa konala na stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja (KSK).

Absolútni víťazi

Žiaci a aj vedenie spomínaného michalovského gymnázia majú byť na čo pyšní, pretože takého ocenenie sa škole podarilo obhájiť už po niekoľkykrát.

„Sme absolútnymi víťazmi za školský rok 2017/2018 a získali sme už po štvrtýkrát za sebou diplom a pohár predsedu samosprávneho kraja,“ zverejnila škola.

Riaditeľka prebrala pohár

Víťazný pohár odovzdal Kataríne Olšavovej, riaditeľke uvedenej školy, predseda KSK Rastislav Trnka na vyhodnotení 10. ročníka Dlhodobých športových súťaží o Pohár predsedu Košického samosprávneho kra­ja.

Ako z michalovského gymnázia uviedli, dôležité sú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj pohyb, tímový duch, férovosť a zdravý životný štýl. „Ďakujeme našim športovcom a celému tímu učiteľov telesnej a športovej výchovy GPH,“ dodalo na záver vedenie Gymnázia P. Horova v Michalovciach.

Pozrite si aj fotogalériu z oceňovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Žiaci z Gymnázia P. Horova sa stali víťazmi Dlhodobej športovej súťaže
5
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM