Rôzne

Sviatočná atmosféra v Michalovciach, vydajte sa s nami za vianočnými svetielkami

Nadýchajte sa vianočnej atmosféry pod vyzdobeným vianočným stromčekom na námestí. Prenesieme vás za vianočnými svetielkami.

Ilustračný obrázok k článku Sviatočná atmosféra v Michalovciach, vydajte sa s nami za vianočnými svetielkami
16
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Vianočné trhy sme v Michalovciach tento rok nemali. Zopár dní boli aj stánky s vianočným punčom a občerstvením pod vianočným stromčekom na námestí pri budove mestského úradu. Stánky mali byť pôvodne otvorené do 6. januára, na základe rozhodnutia hygienikov bola ich činnosť ukončená predčasne.

Vianočnú výzdobu v meste rozsvietil zástupca primátora mesta 4. decembra z balkóna mestského úradu. Súčasťou samotného zažínania stromčeka bol aj krátky program, v ktorom folkloristi zaspievali niekoľko vianočných kolied, tiež z balkóna úradu.

„Tento akt sme ľuďom priblížili prostredníctvom mestskej televízie a živého vysielania na sociálnej sieti Facebook,“ informovalo mesto. Rozsvietenie výzdoby takto sledovali stovky ľudí, aj mnohí Michalovčania žijúci v zahraničí.

Stovky lajkov, desiatky komentárov a množstvo zdieľaní tohto príspevku nás nielen veľmi tešia, ale aj potvrdzujú, že Michalovčania majú svoje mesto radi.

Prejdite sa vianočným mestom prostredníctvom našej fotogalérie.

Takto vyzerala vianočná atmosféra v Michalovciach pred covidom
16
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM