Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Tie jednoducho musíte zažiť: Najlepšie májové podujatia, ktoré nás čakajú v Michalovciach

Mali by ste o nich vedieť ešte vopred a nenechať si ich ujsť. Zostavili sme výber májových podujatí v Michalovciach, ktoré sú podľa nás tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Tie jednoducho musíte zažiť: Najlepšie májové podujatia, ktoré nás čakajú v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Rybolov

1. máj 2018, jazierko Baňa, Michalovce

Prvého mája môžete zažiť súťaž v rybolove na jazierku Baňa. Ide o 12. ročník tohto podujatia, na ktorom sa predvedú so svojimi schopnosťami v love rýb predovšetkým detičky a Mestská organizácia rybárskeho zväzu bude ponúkať rybie špeciality.

Jarná cena Michaloviec

1. máj 2018 od 10:00 hod., Študentský park, Michalovce

Pre všetkých milovníkov koní budú v utorok 1. mája určite zaujímavým lákadlom pripravované jazdecké preteky Jarná cena Michaloviec. Miestom konania bude tradične Park študentov pri Lagúne. Jazdecké preteky budú rozdelené do dvoch častí programu. Prvá časť podujatia začne o 10. hodine.

Hudobné abstrakcie

3. máj 2018 o 16:00 hod., Zemplínske osvetové stredisko Michalovce

Zemplínske osvetové stredisko Michalovce pripravuje pre všetkých priaznivcov umenia a hudby výstavu s názvom Hudobné abstrakcie. Vernisáž sa uskutoční 3. mája o 16. hodine.

Deň rodiny

4. máj 2018 od 15:30 hod., Michalovce

V Michalovciach vás čaká podujatie s aktivitami pre deti a rodičov, detské vystúpenia a ukážky činností bezpečnostných zložiek. Vystúpia talentované deti, uvidíte aj divadelnú hru a predstavia sa tiež pracovníci Červeného kríža. Čaká na vás aj nafukovací hrad, súťaže pre rodiny s deťmi.

Quizovňa

4. máj 2018 o 20:00 hod., Freedom, Michalovce

Vo Freedome sa v piatok môžete zabaviť pri quize. Desiatky otázok preveria vaše vedomostí. Niekoľko členných tímov a akcia pod názvom Quizovňa, pri ktorej sa veľa dozviete aj naučíte.

Hádzaná

8. máj 2018 od 13:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Príďte povzbudiť náš hádzanársky tím HK Iuventa, ktorý 8. mája odohrá až dva zápasy v Chemkostav aréne v Michalovciach. Prvý o 13:00 hod. a druhý začne o 15:00 hod.

Echo Zemplína

11. máj 2018 o 17:00 hod., tribúna pri mestskom úrade, Michalovce

Občianske združenie Žijem pre Zemplín ponúka možnosť nahrať demo nahrávku v profesionálnom nahrávacom štúdiu. Na pódiu si budete môcť vypočuť prihlásené kapely so svojou kapelou a s vlastnou autorskou tvorbou.

Quizovňa

18. máj 2018 o 20:00 hod., Freedom, Michalovce

Vo Freedome sa v piatok môžete zabaviť pri quize. Desiatky otázok preveria vaše vedomostí. Niekoľko členných tímov a akcia pod názvom Quizovňa, pri ktorej sa veľa dozviete aj naučíte.

Ona a On Tour

21. máj 2018 od 19:00 hod., Chemkostav aréna, Michalovce

Po úspešnom jesennom turné pridávajú Ona a On ďalšie koncerty. Skvelá hudba, prežité texty, jedinečná interpretácia aj nové skladby z albumu 55. To všetko podčiarkne intímna spoveď, bezprostredné komentáre a vtipné dialógy. Adela a Richard Müller…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM