Veronika Ondo-Cholewová Správy

To najlepšie, čo v meste Michalovce máme: Nenechajte si ujsť

Viete, čo je to najlepšie, čo v našom meste máme? Už o pár dní to môžete vidieť na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku To najlepšie, čo v meste Michalovce máme: Nenechajte si ujsť
Zdroj: Mesto Michalovce.sk

To najlepšie, čo v meste Michalovce máme je slávnostný program spojený s odovzdávaním titulov Čin roka 2017. Uskutoční sa už tento piatok 23. marca o 17:00 hod. v mestskom kultúrnom stredisku.

Ocenia aj pedagógov

Mesto Michalovce udelí titul Čin roka 2017 siedmim jednotlivcom a ôsmim kolektívom. A to za mimoriadny výsledok v rôznych oblastiach života dosiahnutý vlani. Titul sa odovzdáva spravidla raz ročne na slávnostnom kultúrnom podujatí. Ide o plaketu, zvyčajne michalovský Pegas a diplom.

Titul Čin roka 2017 v kategórii jednotlivci udelia v oblasti školstva Radmile Hajdukovej, Ingrid Štefaniskovej a Zuzane Tongeľovej, v oblasti športu Samuelovi Liškovi a Michalovi Stričíkovi, v oblasti pedagogiky Alene Niklasovej a Jozefovi Smrekovi.

Podnikateľské subjekty

Ocenenie v oblasti výstavby získa Slovenská republika – Okresný súd Michalovce za rekonštrukciu a prístavbu jeho budovy, spoločnosť Svet zdravia za Nemocnicu novej generácie v Michalovciach, v oblasti rozvoja podnikateľského prostredia tiež spoločnosť AZOR Zeta za vybudovanie obchodného centra Opidium na Humenskej ceste.

Ocenené budú aj ďalšie kolektívy, a to družstvo žien Iuventa, tanečný súbor Slniečko, tanečná skupina Divas pri Základnej umeleckej škole na Štefánikovej ulici, ale aj súbor Flauto Cantabile a detský spevácky zbor Pro Musica.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: archív mesta Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM