Kultúra

Tohtoročné Vianočné trhy v Michalovciach? Prinášame vám ďalšie zaujímavé informácie

Vianočné trhy v Michalovciach sa už pomaly ale isto blížia. Tešiť sa na ne môžeme už onedlho. A prinášame vám o nich ďalšie zaujímavé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Tohtoročné Vianočné trhy v Michalovciach? Prinášame vám ďalšie zaujímavé informácie
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám na našom spravodajskom portáli priniesli prvé informácie týkajúce sa tohtoročných Vianočných trhov v našom meste. A dnes vám o tomto obľúbenom michalovskom podujatí prezradíme ďalšie bližšie podrobnosti, ktoré nejedného z vás určite budú zaujímať.

Slávnostné otvorenie

Vianočné trhy sa v našom meste tešia každoročne obľube. Stánky, rozvoniavajúce jedlá či chutné nápoje a predovšetkým vianočná atmosféra nás jednoducho lákajú. Aj práve atmosféra tohto podujatia pravidelne dokáže vytiahnuť do ulíc množstvo ľudí.

Vianočné trhy v Michalovciach sa budú konať v dňoch 7. 12. 2018 – 8. 12. 2018 (piatok, sobota). A budú to už 27. Vianočné trhy. Slávnostné otvorenie sa uskutoční siedmeho decembra o 10:00 hodine na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach.

Pečenie oblátok

Počas Vianočných trhov v Michalovciach sa môžete tešiť aj na sprievodný program. Po otváracom akte bude nasledovať vystúpenie speváckej skupiny FS Zemplín a tanečnej hip-hopovej skupiny D.S. Studio.

V rámci Vianočných trhov v Michalovciach na návštevníkov v prvý deň programu čaká večer o 18:00 hod. Koleda s Veronikou Rabada so skupinou a to vo Veľkej sále Mestského kultúrneho strediska.

Počas Vianočných trhov budete môcť navštíviť aj uličku remesiel, kde uvidíte napríklad aj pečenie oblátok. Svoje výrobky tam predstavia aj jednotliví predajcovia.

My sa téme tohtoročných Vianočných trhov v Michalovciach budeme venovať aj naďalej a prinesieme vám o nich a programe ešte aj ďalšie zaujímavé a doplňujúce informácie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM