Rôzne

Urobte si plány na september: TOP 5 akcií, ktoré nás čakajú v Michalovciach a okolí

V septembri sa v našom meste a okolí budú konať všakovaké podujatia. Vyselektovali sme z nich päť, ktoré považujeme za tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na september: TOP 5 akcií, ktoré nás čakajú v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Dni grófky

2. – 3. september 2018, Michalovce

V Michalovciach sa uskutočnia Spomienkové dni grófky Irmy Sztárayovej. V súvislosti s tým budú 2. 9. od 15:00 hod. podujatia v Kaplnke A. Paduánskeho pod Hrádkom. Môžete sa tiež zúčastniť aj otvorenia výstavy v Galérii pod nebom 3. 9. o 15:00 hod. na michalovskom námestí.

Harčarske dňi

8. – 9. septembra 2018, Pozdišovce

V Pozdišovciach pripravujú Harčarske dňi. Ak sa na ne chystáte ísť pozrieť, poznačte si do kalendára dni 8. – 9. septembra. Práve vtedy sa totiž toto príjemné podujatie uskutoční. Dvojdňové podujatie odštartuje 8. septembra o 10:00 hod.

Senderov

15. septembra 2018, Senderov

V sobotu 15. septembra sa uskutoční posvätenie kríža na Senderove. Pôjde o podujatie pri zrekonštruovaných ruinách Kostolíka pod Senderovom nad Zemplínskou šíravou.

Michalovce Michalom a Michaelám

27. septembra 2018 o 18:30 hod., v Chemkostav aréne, Michalovce

Michalovia, Michaely, ale aj všetci milovníci zábavy sa stretnú v metropole Zemplína. Dňa 27. septembra sa sústredia nielen nositelia týchto krstných mien v michalovskej Chemkostav aréne, kde bude hlavný program. Vstup pre Michalov a Michaely je zdarma. Deti do výšky 120 cm majú tiež bezplatný vstup.

Šuhajíci pri panvici

28. – 30. septembra 2018, Thermal Šírava Spa Resort

V dňoch 28.- 30. 9. 2018 bude na Šírave akcia s Juniorom – Milanom Zimnýkovalom a šéfkuchárom Marekom Ortom. Okrem kulinárskej šou je pripravená aj sauna šou. Príde aj Dawid Bochen, ktorý je vicemajstrom sveta.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM