Rôzne

Uskutočnia sa tento týždeň v Michalovciach a okolí: Nenechajte si ujsť výber naj podujatí

Prinášame vám redakčný výber naj akcií, ktoré môžete zažiť počas aktuálneho týždňa v našom meste a okolí. Ktoré zlákajú práve vás?

Ilustračný obrázok k článku Uskutočnia sa tento týždeň v Michalovciach a okolí: Nenechajte si ujsť výber naj podujatí
Zdroj: TASR

Literárne dni seniorov

22. 5. 2019 od 9:00 hod., Zemplínska knižnica G.Zvonického, Michalovce

V metropole Zemplína sa uskutoční podujatie s názvom Literárne dni seniorov mesta Michalovce. Určené je predovšetkým staršej vekovej kategórii, ale vítaní sú všetci diváci. Zemplínska knižnica G. Zvonického v Michalovciach vás takto pozýva už na VIII. ročník tejto recitačnej prehliadky.

Prednáška

24. 5. 2019 od 10:00 hod., Zemplínska knižnica G.Zvonického, Michalovce

Ak vás zaujíma Petrohrad, nenechajte si ujsť akciu v zemplínskej knižnici, ktorá bude venovaná spomínanému ruskému mestu. Dozviete sa zaujímavosti počas prednášky s názvom Mestá sveta: Petrohrad – Skvost na rieke Neve. Podujatie bude s umeleckou maliarkou Annou Mattou.

Za viňanskima jatkami

25. 5. 2019 od 11:00 hod., Vinné

Na deň sv. Urbana 25. 5. 2019 pozýva obec Vinné na unikátnu degustáciu vín z pivnice do pivnice medzi vinianske vinice. Degustačný okruh, ktorý si pre ľudí pripravili, meria 3 km a pozostáva z 10 pivníc. Môžete si vychutnať ochutnávku vín v krásnom prostredí a pri výhľade nad Zemplínskou šíravou pod názvom Za viňanskima jatkami.

Jarný splav Laborca

26. 5. 2019 od 7:00 hod., Humenné – Strážske

Chystajú sa vodácke preteky na Laborci, ktorých štart bude na točni pri Zimnom štadióne v Humennom. Pôjde o 5.ročník podujatia michalovských vodákov – Občianske združenie Návraty. Koniec pretekov bude v Strážskom vo Krivošťanoch pred mostom.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Vo videu nižšie si pozrite lokalitu, ktorú čitatelia zvolili za naj na bývanie v Michalovciach.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM