Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Už teraz si ich určite poznačte: TOP 5 akcií tohto leta v Michalovciach

Tie rozhodne treba zažiť na vlastnej koži. Prinášame vám 5 akcií tohto leta v Michalovciach, ktoré považujeme za tie úplne naj.

Ilustračný obrázok k článku Už teraz si ich určite poznačte: TOP 5 akcií tohto leta v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovský organ

Rímskokatolícky kostol Narodenia Panny Márie, Michalovce

V Rímskokatolíckom kostole Narodenia Panny Márie v Michalovciach sa môžete tešiť počas leta na 12. ročník organových koncertov – Michalovský organ. Prvý koncert sa tam uskutoční 28. júna a až do konca augusta môžete navštíviť aj ďalších päť.

Mihaľovski Deski

29. júna 2018 od 18.30 hod., Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach

Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach sa uskutoční 29. júna od 18.30 hod. prehliadka divadiel v zemplínskom nárečí – Mihaľovski Deski, ktorá takto každoročne poskytuje relax publiku priamo na michalovskom námestí.Program otvorí o 18.30 hod. Štefan „Čiko“ Barančík.

Zemplín veterán Rallye

29. – 30. jún 2018, námestie, Michalovce

Jedno z najkrajších letných podujatí, ktoré sa v našom meste, ale aj v okolí uskutoční, bude Zemplín Veterán Rallye. Je to zraz historických vozidiel – automobilov a motocyklov do modelového roku 1975. Milovníci starej dobrej klasiky sa, aj so svojimi tátošmi, zídu na michalovskom Námestí osloboditeľov.

59. ročník Zemplínskych slávností

17. – 18. august 2018, tribúna pri MsÚ

V našom meste sa bude konať aj Zemplínsky jarmok. Ten sa uskutoční v tretí augustový víkend, presnejšie 17. až 18. augusta. Okrem ukážky tradičných remesiel a predajných stánkov k nemu bude patriť aj zábava na kolotočoch. Ako zverejnila radnica, atmosféru jarmoku dotvoria sprievodné akcie

My sme východ

25. august 2018, Park študentov

V Michalovciach v Parku študentov bude tradičný festival My sme východ. Okrem dobrého jedla a piva si budete môcť vychutnať aj sprievodný program. Čakajú vás súťaže, folklórny súbor, kríglový tanec, tetovanie folklórnych motívov či fotobúdka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM