Rôzne

Už túto sobotu sa uskutočnia Jánske ohne nad Šíravou: Čo ponúka PROGRAM obľúbeného podujatia?

Súbežne bude prebiehať aj slávnostné otvorenie vodného vleku na Vinianskom jazere.

Ilustračný obrázok k článku Už túto sobotu sa uskutočnia Jánske ohne nad Šíravou: Čo ponúka PROGRAM obľúbeného podujatia?
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Už túto sobotu 22. júna sa na Vinianskom jazere uskutoční populárne podujatie s názvom Jánske ohne nad Šíravou 2024. Organizuje ho obec Vinné s podporou Košického samosprávneho kraja. A aj tento rok si prídu na svoje všetky vekové kategórie.

„Pre deťúrence máme pripravené tvorivé dielne, maľovanie na tvár, súťaže, ktoré pripravia dobrovoľný hasiči z Vinného, rôzne atrakcie ako skákacie hrady a kolotoče, osviežujúce limonády, cukrovú vatu, možnosť sa odfotiť pri fotostene, prídu aj Disney maskoti Tom&Jerry, Máša a Medveď,“ láka obec prostredníctvom svojho webu rodinky s deťmi.

Chýbať nebude tradičný výstup na Viniansky hrad, ukážky prvej pomoci a ako inak, ani zapálenie vatry.

„Dospelých čakajú súťaže a ochutnávky vín z Vinného, svätojánskeho nápoja, kávy z pojazdnej kaviarne na bicykli, kvalitných drinkov, miešaných limonád a rôznych jedál ako napr. uličské pirohy,“ informuje ďalej obec.

Na pódiu vystúpia deti zo základnej školy z Vinného, spevácka skupina Rozmarija, FS Zemplín, Iconito, Batida bubnová šou a do tanca bude hrať Flegment.

Na Vinianskom jazere bude cez víkend poriadne rušno. Okrem tohto podujatia prebehne súbežne aj slávnostné otvorenie vodného vleku.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM