Rôzne

Viete o týchto akciách v Michalovciach a okolí? Uskutočnia sa v týchto dňoch a stoja za to

Viete o nich? Vybrali sme hneď niekoľko akcií, ktoré sa v tomto týždni uskutočnia v Michalovciach a okolí a radíme ich navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Viete o týchto akciách v Michalovciach a okolí? Uskutočnia sa v týchto dňoch a stoja za to
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Božena Němcová

3. 6. 2019 o 16:00 hod., Zemplínska knižnica G. Zvonického, Michalovce

Zemplínska knižnica G. Zvonického v Michalovciach pozýva verejnosť na prednášku s názvom Božena Němcová. Zaujímavé rozprávanie bude spojené s besedou a začne o 16. hodine v priestoroch knižnice s Vlastou Vojníkovou.

Zabehame si

4. 6. 2019 o 18:00 hod, Základná škola J.A.Komenského 1, Michalovce

Spartan Training Group Michalovce oganizuje 4. júna o 18:00 hod. športovú akciu pod názvom Zabehni si. Ak máte radi beh, môžete sa pridať na bežeckej trati Základnej školy J.A.Komenského 1 v Michalovciach.

Wool – Vlna

4. – 28. 6. 2019 Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Láka vás suché alebo mokré plstenie? Tak navštívte výstavu Wool-vlna, ktorá sa od 4. júna uskutoční v Mestskom kultúrnom stredisku. Do 28. júna tam budú vystavovať Oľga Dzurová a Emília Rudincová.

Ej zalužicki poľo

5. 6. 2019 od 8:30 hod., v spoločenskej miestnosti ZŠ v Zalužiciach

Regionálna súťaž detí v speve ľudových piesní, určená pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií, má pred sebou už 15. ročník. Začiatok podujatia je naplánovaný na 8:30 hod. v priestoroch zalužickej základnej školy.

SOS deň

7. 6. 2019 od 15:00 hod., pred OC Zemplín, Michalovce

Aj tento rok bude na parkovisku pred OC Zemplín nezabudnuteľná akcia plnú napätia a realistických ukážok polície. Návštevníkov čakajú kukláči, hasičský zbor a chýbať nebude ani vojenská výstava.

MDD v Trnave pri Laborci

8. 6. 2019 od 15:00 hod., Trnava pri Laborci

Medzinárodný deň detí oslávia v sobotu 8. júna v Trnave pri Laboci, kde zažijete množstvo zábavy. Tešiť sa môžete na skákacie hrady, lukostreľbu, jazdu na koni, sokoliarov, hraničnú a cudzineckú políciu, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, vystúpenie Severan, prezentáciu lesov a ďalšie lákadlá. Pripravená bude aj tombola. Cena akcie je 5 eur.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Vo fotogalérii si pozrite maturitné tablá, ktoré môžete vidieť v Michalovciach.

Maturitné tablá v našom meste: Takéto diela sú v Michalovciach k videniu
21
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM