Rôzne

Víkend v okolí Michaloviec a Šíravy? PODUJATIA pre vás

Veselo bude aj na tribúne na Námestí osloboditeľov, na Šírave a širšom okolí. ZOZNAM akcií na víkend.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v okolí Michaloviec a Šíravy? PODUJATIA pre vás
Zdroj: Dnes24.sk

Cez tradície k dnešku

25. 6. o 20:00 hod., pódium pri fontáne Michalovce

Na tribúne na Námestí osloboditeľov predstavia absolventi SZUŠ Talent-UM a DFS Zemplínik. V réžii Maríny Gregovej.si pozriete koncert absolventov.

Špirála: Saw pokračuje

25. a 26. 6. o 20:40 hod., Kino Centrum, Michalovce SAW pokračuje! Sadistický maniak nastavil ďalšie smrteľné pasce a v novom príbehu roztáča špirálu svojej zvrátenej spravodlivosti. Sebavedomý detektív Ezekiel „Zeke“ Banks (Chris Rock) a jeho partner – úplný nováčik (Max Minghella) dostanú na stôl nový prípad. Pod vedením ostrieľaného policajného veterána (Samuel L. Jackson) vyšetrujú sériu vrážd, ktoré začínajú až bolestne pripomínať nedávne hrôzostrašné udalosti v meste. Zeke sa nechtiac zapletie do tajomného incidentu, ktorý sa stále viac a viac zamotáva, až v jednom okamihu zistí, že sa stal priamym účastníkom vrahovej morbídnej hry.

Zemplín veterán Rallye 2021

do 27. 6. 2021, Michalovce a okolie

Zemplín Veterán Club Michalovce, o.z. organizuje 24.6 – 27.6.2021 jubilejný 15. ročník zrazu majiteľov historických vozidiel pod názvom Zemplín Veterán Rallye 2021.

Nikto

27. 6. o 20:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

To že je niekto nenápadný, neznamená, že nie je nebezpečný. Držiteľ ceny Emmy Bob Odenkirk (Volajte Saulovi) hrá Hutcha Mansella – „Nikoho“ vo filme Nikto. Jeho hrdinom je najobyčajnejší chlap stredného veku, ktorý od života dostáva ranu za ranou, ale nikdy sa neodhodlá vrátiť mu aspoň jednu späť.

Keď sa jednej noci vlámu do jeho domu dvaja zlodeji, Hutch sa rozhodne, že sa im nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečenstvo pre členov svojej rodiny. Tá ale jeho rozhodnutie neschvaľuje. Pubertálne syn ho má za zbabelca a manželka ním očividne tiež pohŕda.

ilustračné foto

Nudíte sa? Čítajte!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM