Zuzana Ročeňová Rôzne

Výstavba najväčšieho kruháča pomaly finišuje: Na kedy je naplánované sprístupnenie nadjazdu?

Výstavba najočakávanejšieho kruhového objazdu v Michalovciach sa pomaly blíži ku koncu. Stavbári pokračujú so stavebnými prácami podľa harmonogramu a motoristi sa musia ešte zopár týždňov popasovať so záverečnými obmedzeniami...

Ilustračný obrázok k článku Výstavba najväčšieho kruháča pomaly finišuje: Na kedy je naplánované sprístupnenie nadjazdu?
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Stavbári pokračujú v prácach pri vstupe do Michaloviec na križovatke Humenská – Sobranecká – Močarianska a Štefánikova ulica.

Jazdiť budeme skôr

Výstavba v poradí deviateho kruhového objazdu na frekventovanom mieste, kde sa stretávajú Sobranecká a Humenská cesta, pomaly finišuje „Je možné v rovine prognózy uviesť termín ukončenia, resp. uviesť termín obnovenia premávka po OK, ktorý je plánovaný na konci 08/2014 najneskôr však 09/2014," informovala hovorkyňa Slovenskej správy ciest Zuzana Hromcová.

Nadjazd otvoria už čochvíľa

Výstavba najväčšej okružnej križovatky v meste Michalovce priniesla pre motoristov výrazné dopravné obmedzenie. Uzavretý nadjazd, ktorý je hlavným ťahom z Košíc do Michaloviec už čoskoro otvoria. Vodiči už tak nebudú musieť jazdiť obchádzkou po Pekárenskej a Továrenskej ulici.

„Povolenie úplnej uzávierky nadjazdu cestným správnym orgánom je do 30.8.2014. Prejazd po nadjazde v plnom profile a bez obmedzení sa plánuje v mesiaci august 2014,“ doplnila Hromcová

Smerom od nadjazdu sa priamo do mesta na Štefánikovu ulicu ešte stále nedostanete. Od nadjazdu je potrebné odbočiť doprava na Humenskú ulicu smerom k Tescu, alebo naopak doľava smerom k Hypernove.

Foto: Global24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM