Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zažite apríl v Michalovciach naozaj zaujímavo: Výber akcií, na ktorých by ste nemali chýbať

Apríl je už o chvíľu tu. A je sa na čo tešiť. Z podujatí, ktoré sa v Michalovciach chystajú, sme vybrali šťastných sedem.

Ilustračný obrázok k článku Zažite apríl v Michalovciach naozaj zaujímavo: Výber akcií, na ktorých by ste nemali chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočný swingový

5. 4. 2018 o 18:00 hod., Zemplínske osvetové stredisko, Michalovce

V Michalovciach sa uskutoční klavír O. Krásenského. Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach vás pozýva na veľkonočný koncert O. Krásenského a jeho hostí.

Dobrodružstvá Mydlinky a Bublíka v Bublilandu

15. 4. 2018 o 16:00 hod., MsKS Michalovce u

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach uvedie prvýkrát divadlo mydlových bublín – Dobrodružstvá Mydlinky a Bublíkа v Bublilandu. Je to zábavné nezvyčajné detské predstavenie, kde hlavnú úlohu hrajú mydlové bubliny. Dĺžka predstavenie bude jedna hodina.

DvS Dance Day

16. 4. 2018 o 17:00 hod., Msks Michalovce

Tanečné podujatie DVS DANCE DAY pod záštitou primátora mesta Viliama Záhorčáka a Základnej umeleckej školy na Štefánikovej 20 v Michalovciach bude prvé podujatie tohto typu v našom meste. 29. apríl je od roku 1982 Medzinárodným dňom tanca,no my tento deň oslávime už 16. apríla. Tanečným galavečerom,ktorým bude sprevádzať tanečná skupina DIVAS, ktorá patrí pod ZUŠ Michalovce a jej hostia.

Ščamba

17. 4. 2018 o 19:00 hod., MsKS Michalovce

Skupina Ščamba vznikla na prelome tisícročí za účelom zabávať a rozveseľovať ľudí. Radí sa do žánru medzi ľudovo-zábavno-humoristicko-dobrodružné :o). Okrem veľkého množstva každoročne odohratých koncertov na Slovensku sa stihla ukázať aj na Morave, v Čechách, v Chorvátsku, Rumunsku a dvakrát v USA, kde zabávala tam žijúcich krajanov.

FRIDA – Maľovať a milovať

20. 4. 2018 o 19:00 hod., MsKS Michalovce

FRIDA Maľovať a milovať je muzikál s pôvodnou tvorbou hudobného skladateľa Rudolfa Geriho a spisovateľa, autora libreta a textov piesní Daniela Heviera, v réžii Karola Vosátka.V nád­herných farebných kostýmoch, sólisti a tanečníci na fantastickú hudbu so živým orchestrom Vám predvedú oslavu neskrotného života jednej z najvýznamnejších maliarok 20. storočia.

FS Zemplín

26. 4. 2018 od 18:00 do 20:00 hod., Chemkostav Aréna, Michalovce

Po obrovskom úspechu galaprogramu k 60. výročiu založenia FS Zemplín, ktorý mali možnosť všetci fanúšikovia folklóru vidieť v Chemkostav aréne v októbri minulého roka, sa môžu všetci Michalovčania opäť potešiť z reprízy tohto folklórneho bonbónika. Tentokrát si ako hosťa „Zemplínčania“ pozvali PUĽS – Poddukelský umelecký ľudový súbor. Všetci diváci sa teda majú načo tešiť.

Ošemnasti jarni jurmarok

27. 4. – 1. 5. 2018, Michalovce

Mesto Michalovce vás pozýva na tradičný Jarni Jurmarok. Uskutoční sa v dňoch 28.4. – 1.5.2017 v Mich­alovciach. Príďte sa zabaviť, nakupovať, hodovať alebo len tak nasať atmosféru slnečných jarmočných dní.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM