Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zvedavé pohľady okoloidúcich: Kúpu sa bez zábran priamo na námestí a je ich stále viac, FOTO :)

Na námestí Michaloviec je niekomu stále poriadne horúco. Isté krásavice sa kúpu bez plaviek a to rovno pred očami okoloidúcich.

Ilustračný obrázok k článku Zvedavé pohľady okoloidúcich: Kúpu sa bez zábran priamo na námestí a je ich stále viac,  FOTO :)
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Horúce letní dni sú už dávno za nami. Napriek tomu sa našli odvážlivci, ktorí si to vo vode ešte vedia poriadne užiť. Posledné lúče si vychutnávajú na michalovskom námestí.

Nevšedný pohľad sa vám naskytne pri Mestskom úrade v Michalovciach, v známom kvetinárstve so záhradníctvom. Viac ako desiatka veľkých korytnačiek sa čľupkajú v krásne vytvorenom jazierku priamo pred očami ľudí. Spoločnosť im robia slimáky, hríbiky a bocian. Tie sú však neživé. Za ich dokonale prostredie je zodpovedný majiteľ, podľa ktorého je pomenované aj jeho kvetinárstvo.

„Máme ich tu 12,“ netají Haník. Dodáva, že nie sú rovnako staré. „Majú 5 rokov, niektoré 6 a máme aj 10-ročnú,“ ukázal nám majiteľ Miroslav Haník z Kvetinárstva a záhradníctva Haník.

Prezradil, že jeho vlastné korytnačky sú len dve. Presne, ktoré to sú už nevedel ukázať. Predsa len, podobajú sa ako sestry. A tak sa aj správajú. Spoločne si nažívajú v malebnom jazierku. Stráži ich pri tom väčší bocian a spoločnosť im robí aj slimák. Všetky okrem dvoch korytnačiek, mu priniesli ľudia. Upozorňuje, že nie sú na predaj, ale sú len okrasou ich záhradníctva na námestí.

Pozrite FOTO!

Čítajte tiež:

Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú z Michaloviec a okolia: Vybrali sme TOP 10 :)

Na prvý pohľad nič zvláštne, len prenosné toalety: Keď však uvidíte celú FOTKU, pochopíte prečo naštvali Michalovčanov!

25 najlepších výrazov Michalovčanov: Ruku na srdce, ktoré denne používate vy? :)

V centre Michaloviec sa kúpu úplne bez zábran: Naše krásavice!
11
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM