Rôzne

Hrôza na ceste medzi Dargovom a Sečovcami: Jana s rodinou zostali v ŠOKU!

Jana, ešte stále v šoku, opísala svoj desivý zážitok, ktorý sa odohral na ceste medzi Dargovom a Sečovcami.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza na ceste medzi Dargovom a Sečovcami: Jana s rodinou zostali v ŠOKU!
Zdroj: Unsplash.com

„Neviem, možno to sem nepatrí, ale keďže som stále v hroznom šoku, nedá mi nenapísať… Úsek Dargov – Sečovce. Časté havárie… V pondelok musel na tom mieste zasahovať vrtuľník. A dnes? Presne na tom istom mieste sme sa ja s mojím mužom a 8-ročnou dcérkou znovu narodili,“ začala Jana popisovať situáciu prostredníctvom facebookovej skupiny Dopravný servis TV MI KE VT PO.

V sobotu predpoludním išli podľa jej slov normálnou rýchlosťou do Sečoviec, keď sa na nich v nebezpečnej zákrute vyrútilo auto v obrovskej rýchlosti.

„Kľudne si na poslednú chvíľu predbehoval auto. Bezradnosť… Delilo nás možno pol metra a už by sme tu nemuseli byť. Manžel stihol rýchlo stočiť volantom, skoro sme skončili v priekope vedľa cesty. Kiežby si to ten človek na tej veľkej červenej Mazde prečítal. Človeče, skoro si nás zabil!“ pokračuje Jana.

Neskutočne vystrašená a v šoku zostala ich dcérka, ktorá má epilepsiu. „Každé také rozrušenie jej môže spôsobiť záchvat,“ upozorňuje Jana.

Vodiča sa na diaľku pýta, čo ho viedlo k tomu, aby išiel takto rýchlo. „Stačila sekunda.....malá nepozornosť a skončilo by to veľmi zle. Ľudia, dávajte na seba pozor, počas šoférovania ozaj majte oči len na ceste,“ apeluje Jana.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM