Krimi

Hrôzostrašná nehoda na východe: Vodič na Passate vošiel do dráhy VLAKU, toto zostalo z auta!

Na železničnom priecestí došlo k veľkej tragédii.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašná nehoda na východe: Vodič na Passate vošiel do dráhy VLAKU, toto zostalo z auta!
2
Galéria

Tragédiou sa skončila včerajšia jazda vodiča s vozidlom značky VW Passat v obci Čerhov v okrese Trebišov.

„Podľa doterajších zistení pravdepodobne nerešpektoval vodorovnú polohu dvojitých závor a funkčnú svetelnú a zvukovú signalizáciu, a vošiel do jazdnej dráhy prichádzajúcemu vlaku,“ informovala košická polícia na sociálnej sieti s tým, že rušeň so 4 osobnými vozňami, v ktorých sa v tom čase nachádzalo 15 cestujúcich, narazil do zadnej ľavej časti vozidla.

Ako informovala polícia ďalej, cestujúci vo vlaku sa nezranili, žiaľ, 58-ročný vodič auta utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahol.

„Apelujeme na všetkých účastníkov, nie len motoristov, ale aj chodcov či cyklistov, aby rešpektovali výstražné svetelné a zvukové znamenia na železničných priecestiach, zvýšili pozornosť a boli opatrní pri vchádzaní a prejazde cez priecestia. Pred vstupom na priecestie sa treba presvedčiť, či je ním bezpečné prejsť bez ohrozenia života a zdravia,“ vyzýva polícia.

Tragická nehoda v Trebišovskom okrese
2
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM