Krimi

Na východe došlo k smrteľnej nehode: Vodič Octavie bol na mieste mŕtvy!

54-ročný muž prišiel o život pri dopravnej nehode, ktorá sa odohrala v Trebišove v pondelok ráno.

Ilustračný obrázok k článku Na východe došlo k smrteľnej nehode: Vodič Octavie bol na mieste mŕtvy!
2
Galéria

Ako informovala košická polícia na sociálnej sieti, podľa doterajších zistení smerovalo v pondelok ráno osobné auto značky Škoda Octavia po Cukrovarskej ulici v meste Trebišov, od mestskej časti Milhostov na mesto Trebišov.

„Octavia, idúca po dvojpruhovej ceste, v doposiaľ presne nezistenom jazdnom pruhu, z doposiaľ nezistených príčin a nezisteným spôsobom prešla pri odbočovaní vľavo do protismernej, dvojpruhovej časti cesty. V tom čase v tejto časti vozovky išlo osobné motorové vozidlo značky Mitsubishi Outlander, a to v smere od Trebišova na mestskú časť Milhostov,“ uvádza polícia.

Ako ďalej priblížila, po bočnej zrážke autá vplyvom rotácie vymrštilo mimo cesty vpravo. Mitsubishi prešlo cez trávnatú plochu a cez chodník, a prednou časťou narazilo do oplotenia areálu firmy.

Škodu Octavia vymrštilo vpravo vedľa cesty, a tam narazila pravou stranou do betónového stĺpu elektrického vedenia.

54-ročný vodič Škody Octavia utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahol.

Vodič Mitsubishi sa pri dopravnej nehode podľa predbežnej lekárskej správy zranil iba ľahko a jeho zranenia si vyžiadajú predpokladanú dobu liečenia do 7 dní.

„Z akého dôvodu prešiel vodič Škody Octavie do protismernej časti vozovky a akou mierou prispeli k vzniku dopravnej nehody obaja vodiči, je predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ doplnila polícia.

Smrteľná nehoda v Trebišove
2
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM