Krimi

NECHUTNÝ prípad z východného Slovenska: Deti lákal na cukríky, potom ich ZNEUŽIL

Ohavný prípad! Muž na východe lákal deti na cukríky, sexuálne ich zneužil a nakazil syfilisom. Podľa sexuologičky je krajným riešením v jeho prípade kastrácia.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ prípad z východného Slovenska: Deti lákal na cukríky, potom ich ZNEUŽIL
Zdroj: Pexels.com , Unsplash.com

Ešte začiatkom roka sme vás informovali o nechutnom prípade zo Sobraniec. Policajti obvinili 31-ročného miestneho muža zo zločinu sexuálneho zneužívania, prečinu ohrozovania pohlavnou chorobou a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu.

Podľa informácií portálu Noviny.sk deti lákal na cukríky, s väčšinou vykonal orálny alebo análny pohlavný styk a deviatich nakazil syfilisom. Najmladší mal len sedem rokov!

9 rokov a liečenie

Sobrančan najprv vinu odmietal, neskôr sa priznal. Dnes je už známy aj jeho trest, mužovi za jeho konanie krajský súd udelil 9 rokov nepodmienečne a sexuologické liečenie v ústave.

Krajský súd tak sprísnil rozhodnutie okresného, ktorý mu vymeral sedem rokov nepodmienečne. Voči tomuto verdiktu sa už nedá odvolať a je tak právoplatný.

Krajné riešenie

Podľa sexuologičky, ktorú oslovili Noviny.sk, ide v jeho prípade o takzvanú efebofíliu, ktorá sa podľa nej úplne vyliečiť nedá.

„Učíme mužov ako sa vyhnúť kontaktu s týmito deťmi a keď to nestačí tak potom ešte ponúkame antiandrigénovú liečbu, krajné riešenie je kastrácia, o ktorú si teda daný muž musí podať žiadosť,“ vysvetlila.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM