Krimi

Šokujúce správanie vodiča na východe: Pri snahe o útek začal NARÁŽAŤ do policajného auta!

Auto odstavil v poli a so slovami „ja sa ulapiť nedám“ utiekol po vlastných. Na políciu ho neskôr priviedli kamaráti.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce správanie vodiča na východe: Pri snahe o útek začal NARÁŽAŤ do policajného auta!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Sociálnou sieťou sa vo veľkom šírilo šialené video z východu, konkrétne z okresu Trebišov. Policajti chceli ešte uplynulú sobotu zastaviť šoféra smerujúceho do Kuzmíc, ktorý mal bezohľadnou jazdou ohrozovať ostatných účastníkov cestnej premávky, no ten im nemal v pláne vyhovieť a chcel utiecť.

Video, ktoré je aktuálne zablokované, zachytilo, ako do policajného auta vodič opakovane narážal.

K incidentu sa teraz vyjadrila polícia na sociálnej sieti, podľa ktorej vodič Mazdy počas naháňačky neskôr niekoľko metrov jazdil po poľnej ceste smerujúcej k obci Nižný Žipov, potom auto odstavil v poli a so slovami „ja sa ulapiť nedám“ z miesta ušiel.

„Vo vozidle však ostala na sedadle spolujazdca sedieť žena, pretože ju muž pripútal bezpečnostným pásom a zaistil dvere. Okolie ihneď začali prehľadávať policajti aj psovod so služobným psom, muža sa však nájsť nepodarilo, preto bolo po ňom vyhlásené pátranie,“ popisuje polícia s tým, že 25-ročný Imrich bol v podmienke a mal zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 7 rokov.

„To, čo Imrich spravil, pravdepodobne nedalo spávať jeho kamarátom, a tak sa prišiel v ich sprievode sám v nedeľu večer prihlásiť na políciu. Domov však už neodišiel a putoval rovno do cely policajného zaistenia,“ uviedla polícia.

Mladík je obvinený zo zločinu útoku na verejného činiteľa a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. O jeho ďalšom bude rozhodovať súd. Hrozí mu, že si za mrežami posedí tri až osem rokov.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM