Peter Simon Tlačové správy

Adrenalínová hra pre všetkých: Pri Rožňave vyrástlo paintballové ihrisko!

Paintball. Rýchla a dynamická hra plná napätia, ktorá vracia dospelých do detských rokov. Naplno a kedykoľvek si ju už môžu vychutnať aj Rožňavčania a spol. Pri našom meste vyrástlo paintballové ihrisko! K dispozícii sú kvalitné zbrane aj výstroj.

Ilustračný obrázok k článku Adrenalínová hra pre všetkých: Pri Rožňave vyrástlo paintballové ihrisko!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Súperiace tímy vybavené ochranným oblečením, maskou a paintballovým markerom, čiže zbraňou, sa snažia označiť protihráčov paintballovou guľôčkou. Je to ideálny prostriedok, ako sa zbaviť stresu, starostí a škodlivého adrenalínu. Paintball je šport pre každého.

Zahrá si každý

„Máme k dispozícii špeciálne vytvorené ihrisko neďaleko Rožňavy, presnejšie smerom na obec Rudná po ľavej strane. Hrať môžu skupinky aj jednotlivci podľa rôznych scenárov. Varianty umožňujú vyhovieť akejkoľvek požiadavke klienta. Pri paintballe nie je dôležitá fyzická kondícia a sila, ale najmä schopnosť premýšľať, rýchlo sa rozhodovať a v neposlednom rade tiež kolektívna súhra, ktorá vás preverí po každej stránke. Paintball je tiež ideálna hra pre firemné akcie. Ihrisko sme sa rozhodli vytvoriť pre záujemcov z Rožňavy a okolia, keďže to nieje rozšírené v našom okolí a keď má niekto chuť si zahrať, nemusí cestovať ďaleko. Teraz to má pod nosom,“ uviedol spolumajiteľ ihriska Patrik Bodnárik.

Nahoďte vojenské oblečenie, nasaďte helmy, zoberte do rúk svoju zbraň a zastrieľajte si. „Okrem samotnej hry pre momentálne najviac desaťčlenné skupiny ponúkame ku hre kvalitné zbrane, ale taktiež aj výstroj od prilieb až po kompletné chrániče. Farba z guľôčok je potravinárska a vo vode sa rozpúšťa veľmi ľahko sa dá odstrániť,“ uvádza Bodnárik.

Paintballové zbrane

Ako už názov napovedá, ide o zbrane, automaty, ktoré sami regulujú stav CO2. „Ako zdroj CO2 sa v týchto zbraniach používajú tlakové fľaše a guľôčky padajú do zásobníka uchyteného na hornej časti. Naše zásobníky majú kapacitu 200 guličiek,“ hovorí Patrik Bodnárik.

Ako dodal, zásah nieje taký bolestivý, ako sa o tom hovorí. Podľa jeho slov aj v prípade najhoršieho zásahu vám hrozí iba modrina. „Pred každou hrou robíme bezpečnostnú inštruktáž o zbraniach ale aj samotnom pohybe na ihrisku, či mimo neho,“ dodáva na záver Bodnárik.

Ak ste sa teda rozhodli vyskúšať tento zaujímavý adrenalínový šport, stačí kontaktovať majiteľov na čísle 0948 192 363 alebo facebookovú stránku BET Paintball Rožňava a dohodnúť si vyhovujúci termín.

Cenník BET Paintball Rožňava

Základný balík

  • 1. Zbraň, maska, rukavice, 100 guličiek = 8€ / osoba
  • 2. Zbraň, maska, rukavice, 200 guličiek = 12€ / osoba
  • 3. Zbraň, maska, rukavice, 500 guličiek = 21€ / osoba
  • 4. Zbraň, maska, rukavice, 800 guličiek = 30€ / osoba + 1× OneEnergy ZDARMA
  • 5. Zbraň, maska, rukavice, 1000 guličiek = 38€ / osoba + 2× OneEnergy ZDARMA
  • Ku každému balíku potrebné CO2 za 1€

GULIČKY POČAS HRY (ak sa minú zo základného balíka)

  • 100 guličiek = 4,50€

VÝBAVA

  • Hrudný chránič – 2€
  • Ochranný overál – 2€
  • CO2 – 1€
  • Kukla – 2€ (musí byť – alebo možnosť použitia vlastnej)

OBČERSTVENIE

  • OneEnergy Drink – 0,75€
  • Možnosť prenájmu ihriska na hru s vlastnými zbraňami.
  • Možnosť organizovať firemné a rôzne iné akcie.

Ďalšie foto nájdete TU.

(PR)

Neďaleko nášho mesta si môžete zahrať Paintball
1
Galéria
Obrazom: Neďaleko nášho mesta si môžete zahrať Paintball
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM