Radka Deckerová Od Vás

Adrián Angyal na výstave v Mochovciach: So svojím psom obsadil 1. miesto

Bola to už 12. špeciálna stredoeurópska výstava kaukazských a stredoázijských ovčiakov, ktorá koná sa dvakrát ročne a to na jar a na jeseň.

Ilustračný obrázok k článku Adrián Angyal na výstave v Mochovciach: So svojím psom obsadil 1. miesto
Zdroj: Dnes24.sk

Aďo sa venuje chovu stredoázijských ovčiakov 16 rokov a má aj chovateľskú stanicu, ktorú si môžete pozrieť najeho stránke www.kesgir.sk.

„Venujem sa chovu dvoch línií a to turkménskej a stredázijskej. Ak to chcete robiť kvalitne tak sa treba venovať psíkovy celý rok a pred výstavou obzvlášť, treba psa kondične pripraviť. Ja ich pripravujem tak, že chodím s nimi behať. Ďalej je veľmi dôležité kvalitné krmivo pre psov a dobrá lekárska starostlivosť“, povedal Adrián Angyal.

Mochovce, SKÁaRO, 20.04.2013

Psíka, ktorého môžete vidieť na fotkách sa volá Lara. Lara už po tretí krát obhájila svoj titul a stala sa stredoeurópskym víťazom SKÁaRO, BIS.

„V súčasnosti je síce zo strany politikov vyvíjaná nespravodlivá kampaň aj proti tomuto plemenu, ale povaha psa stále závisí od prístupu majiteľa ku psom“, dodal Adrián.

Ak by ste chceli takého psíka Aďo má ešte štyri šteniatka (viď. galéria), ktoré sú pripravené k odberu. Informácie nájdete na jeho stránke.

Adrián Angyal na výstave v Mochovciach
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM