Krimi

Čelná ZRÁŽKA auta s nákladiakom: Cestu pred Rožňavou museli uzavrieť, zasahoval vrtuľník!

Na ceste I/67 pred Rožňavou v smere od mesta Dobšiná došlo v pondelok dopoludnia k dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazili dve vozidlá.

Ilustračný obrázok k článku Čelná ZRÁŽKA auta s nákladiakom: Cestu pred Rožňavou museli uzavrieť, zasahoval vrtuľník!
Zdroj: Air - Transport Europe

Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, cestu pre dokumentovanie nehody v oboch smeroch uzavreli. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

„Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody mal vodič vozidla značky Daewoo z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným vozidlom. Po náraze Daewoo odhodilo na trávnatý porast,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa.

Zakliesneného vodiča z osobného auta vyslobodili hasiči, následne si ho do svojej starostlivosti prevzali leteckí záchranári a pacienta transportovali do jednej z košických nemocníc. Muž pre rozsah zranení nebol schopný podrobiť sa dychovej skúške, na zistenie prítomnosti alkoholu mu bol preto odobratý biologický materiál. Dychová skúška u vodiča nákladného vozidla bola negatívna.

„Či bola dôvodom prechodu do protismeru náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti, je predmetom ďalšieho vyšetrovania rožňavských dopravných policajtov,“ dodala Ivanová. Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM