Krimi

ČO sa udialo v byte v Rožňave? Pätnásťročný chlapec sa po párty už nezobudil, je MŔTVY!

Tragédia v Rožňave! Okolo smrti 15-ročného chlapca vyplávali na povrch šokujúce informácie!

Ilustračný obrázok k článku ČO sa udialo v byte v Rožňave? Pätnásťročný chlapec sa po párty už nezobudil, je MŔTVY!
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Podľa portálu Noviny.sk sa partia mladých ľudí mala zabávať v jednom z rožňavských bytov, po večierku sa ale jeden z chlapcov ráno viac nezobudil.

„S kamarátmi 15-ročného chlapca sme sa rozprávali. Mimo kamery nám povedali, že sa mal predávkovať. Na spomínanom večierku údajne nechýbal alkohol ani iné omamné látky,“ uvádzajú Noviny.sk.

„Polícia pracuje aj s verziou, že smrť maloletého môže mať súvis s požitím, resp. aplikáciou neznámej látky, potvrdenie, respektíve vyvrátenie tohto podozrenia je možné až na základe výsledkov znaleckého skúmania, ktorého súčasťou bude aj toxikologické skúmanie, a výsledkov ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Záchranári boli privolaní až okolo 13-tej hodiny ďalšieho dňa. „Zarážajúci na prípade je najmä fakt, že mu kamaráti neposkytli prvú pomoc a dokonca fotografiu jeho mŕtveho tela zdieľali na sociálnych sieťach s hanlivým textom,“ šokoval portál Noviny.sk.

Mŕtvy mladík študoval na obchodnej akadémii. Policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM