Správy

Dane a poplatky v Rožňave so zmenami: Na toto vyzýva mesto obyvateľov

Mesto Rožňava informuje na svojom oficiálnom webe o dočasných zmenách pri platne daní a poplatkov.

Ilustračný obrázok k článku Dane a poplatky v Rožňave so zmenami: Na toto vyzýva mesto obyvateľov
Zdroj: pixabay.com

Z dôvodu opatrení prijatých v súvislosti s výskytom ochorenia COVID-19 sa rožňavská samospráva rozhodla prijať niekoľko zmien. Informuje o tom na svojom oficiálnom webe.

„Mesto Rožňava ako správca miestnych daní a miestneho poplatku za komunálne odpady oznamuje občanom, že rozhodnutia o vyrubení miestnych daní na rok 2020 budú priebežne doručované fyzickým a právnickým osobám, ktoré majú zriadené elektronické schránky. Ostatným daňovníkom budú doručované až v čase, keď to situácia dovolí a bude to pre občanov bezpečné,“ píše sa v správe.

Ako sa dopĺňa, Mesto Rožňava žiada daňovníkov, aby miestne dane platili zatiaľ vo výške vyrubenej na rok 2019, rozdiel až po vyrubení a doručení rozhodnutí. „V prípade záujmu o aktuálnu sumu miestnych daní a poplatku za komunálne odpady na rok 2020 môžu občania kontaktovať mestský úrad mailom (mesto@roznava.sk), prípadne telefonicky (058/7773 111),“ informuje mesto.

Na záver sa dodáva, že dane a poplatky na rok 2020, ako aj nedoplatky z minulých období môžu občania uhrádzať na účty mesta prostredníctvom internetbankingu alebo vkladom v banke.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM