Peter Simon Krimi

Dramatické momenty v Krásnohorskom Podhradí: Dom v plameňoch! FOTO z miesta

Hasiči zasahovali na troch vozidlách. Na pomoc prišla aj jednotka z Dobšinej. Pozrite fotografie priamo z miesta nešťastia.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické momenty v Krásnohorskom Podhradí: Dom v plameňoch! FOTO z miesta
4
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

V stredu, 20. februára 2019 bol v skorých ranných hodinách ohlásený požiar strechy rodinného domu v obci Krásnohorské Podhradie, okres Rožňava.

Na mieste zasahovalo šesť príslušníkov z Hasičskej stanice v Rožňave s dvoma hasičskými automobilmi a traja príslušníci z Hasičskej stanice v Dobšinej s jedným hasičským automobilom.

„V čase príjazdu jednotiek bola požiarom zasiahnutá časť strešnej konštrukcie nad podkrovnou izbou. Následkom požiaru došlo k poškodeniu strešnej konštrukcie aj s krytinou, elektroinštalácie, obvodovej konštrukcie izby a zariadenia izby. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru boli nasadené dva útočné prúdy, jeden zo západnej strany na strechu a druhý cez schodište rodinného domu do podkrovnej izby,“ uviedol pre náš web Florián Albert z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave.

Ako doplnil, pri lokalizácii a likvidácii požiaru bolo nutné postupne rozoberať strešnú konštrukciu za účelom vyhľadávania skrytých ohnísk. „Pre silné zadymenie príslušníci zasahovali v autonómnych dýchacích prístrojoch. Pri požiari sa nik nezranil. Majiteľ odhadol škodu predbežne na 4 000 eur. Pred požiarom boli ochránené ostatné časti rodinného domu,“ dodal na záver Albert.

Obrazom: Požiar domu v Krásnohorskom Podhradí
4
Galéria
Zdroj: Hasičský záchranný zbor
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM