Radka Deckerová Futbal

Existenčný zápas: Chlapci neporaziteľní, súper bez nápadu

Dnešný predposledný zápas v tomto futbalovom ročníku v domácom prostredí bol pre nás existenčným. Potrebovali sme získať všetky body. To sa napokon aj podarilo a do súperovej siete chlapci dali až štyri góly.

Od samého začiatku sa vyvíjal zápas v náš prospech, i keď kvalitou hry na oboch stranách mal iba priemernú úroveň. Jednoznačný výsledok sme dosiahli využitím šancí, ktoré sa nám naskytli a dôrazu pri ich zakončovaní. Hru sme mali po celú dobu zápasu pod kontrolou.

V 35 min. po faule na F. Polláka B. Kuzma zahral priamy kop do pokutového územia hostí, na ktorý nabehol Vysoký a krásnou hlavičkou otvoril skóre. Druhý gól vsietil po skrumáži v pokutovom území hostí M. Pollák už v 46. minúte hneď z prvého útoku po rozohratí druhého polčasu. O niekoľko minút v 53. minúte B. Kuzma z penalty zvýšil na 3:0 po faule na prenikajúceho Milatu.

V 81. minúte opäť B. Kuzma stanovil konečné skóre na 4:0 po prihrávke do pokutového územia hostí. Hra hostí bola stereotypná a bez nápadu a aj preto si nevypracovali žiadnu šancu.

Zostava: Šalamon, Roth, M.Gere, Vysoký, Milata, Breuer, M.Pollák, B. Kuzma, F.Pollák, Chochol, R. Kuzma

Striedali: Fábián, Korfanta

roznava24/mfkroz­nava.webnode.sk

Existenčný zápas: Chlapci neporaziteľní, súper bez nápadu
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM