Peter Simon Správy

Finalista prestížnej súťaže Marek Hegedüs v ROZHOVORE: Ako dbá o svoj zovňajšok? FOTO

Finalisti súťaže Miss&Mister Infinity Beauty sú už známi. O titul v mužskej kategórii a hodnotné ceny sa pobije aj Marek Hegedüs (28) z Rožňavy. V rozhovore prezradil o sebe rôzne informácie. Tento rožňavský hasič je poriadny fešák.

Ilustračný obrázok k článku Finalista prestížnej súťaže Marek Hegedüs v ROZHOVORE: Ako dbá o svoj zovňajšok? FOTO
2
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Finalisti súťaže Miss&Mister Infinity Beauty sú už známi. O titul v mužskej kategórii a hodnotné ceny sa pobije aj Marek Hegedüs (28) z Rožňavy. Jeho FOTO v galérii.

8 Slovákov a 2 Česi už majú za sebou exkluzívne fotenie pre RegioJet a GATE. Teraz ich čaká finálový večer v žilinskom Palac Hoteli Polom 8.4.2017. Ich zbraňami bude módna prehliadka v novej kolekcii GATE a hlavne v spodnej bielizni. Porota to každopádne nebude mať jednoduché, ale my veríme, že favoritom bude aj fešák z nášho regiónu.

My sme neváhali a oslovili Mareka o poskytnutie rozhovoru. Je to naozaj zaujímavý typ človeka. Veď posúďte sami.

Marek, takže na začiatok, ako vznikla myšlienka zapojiť sa do tejto súťaže?

Oslovili ma známi z Bratislavy a taktiež aj kamaráti, ktorí boli tiež pozvaní na kasting, a vlastne tak nejako sme sa dohodli, že to pôjdeme skúsiť. Nemali sme nejaké veľké ciele, brali sme to z takého uhla pohľadu, že sa pôjdeme jednoducho zabaviť. Kasting prebiehal v podstate jednoducho, vošlo sa dnu pred komisiu, respektíve porotu, ktorá sa vlastne pýtala otázky základného charakteru. Potom sa porota zaujímala o predchádzajúce skúsenosti v oblasti modelingu. Keď mi oznámili, že som sa dostal do tej desiatky finalistov, tak som to nejako neriešil, nešiel som do toho s nejakým hlbším úmyslom. Následne som šiel do Bratislavy, kde som bol dva dni. Mal som tam fotenia a neskôr sme dohodli samotné finále. Na finálovom večeri bude pravdepodobne voľná disciplína, potom bude nasledovať módna prehliadka jednotlivých módnych značiek. Neskôr tam bude taktiež aj prehliadka v spodnom prádle.

Máš už skúsenosti s modelingom?

Ja už mám za sebou fotenia a rôzne módne prehliadky. Chodím skôr na elegantné módne prehliadky, čo sa týka elegantného štýlu a niekedy aj v smere športového štýlu. Celkovo mám za sebou aj pár fotení po Slovensku.

Ako si sa do tohto kolotoča dostal a kedy?

Mňa oslovovali už dávno, približne v 16–17 rokoch, aby som sa dal do modelingu, ale ja som sa radšej rozhodol pre profesionálny šport. Neskôr prišli do toho pracovné povinnosti hasiča a vlastne sa to takto stále preplietalo jedno cez druhé. Chodieval som do fitka a starostlivo som dbal aj o svoj zovňajšok celý život. Jednoznačne by to mal mať v sebe každý jeden človek, a v podstate tým reprezentuje sám seba a tak isto sa k nemu stavia neskôr aj okolie.

Dbáš o svoj výzor, je to náročné? A koľko to v dnešnej dobe stojí?

Keď sa človek chce o seba starať na takej normálnej úrovni, tak sa tie financie môžu vyšplhať aj na pár stovák eur, čo zahŕňa fitko, solárium, kaderníka a ďalšie veci, keďže to aj niečo stojí. Samozrejme ako je dôležitý zovňajšok, tak isto sú dôležité aj vnútorné hodnoty. Keďže ja rád maľujem, tak to v podstate považujem za určitý druh vyjadrovania emócií a je to hlavne relax. Maľovanie je pre mňa najlepší oddych, aký si človek dokáže predstaviť. Ja som sa v tom našiel a v živote robím to, čo ma baví. Myslím si, že by každý jeden človek mal ísť touto cestou. Celkovo strašne veľa ľudí na svete nebaví svoja robota, nebaví ich, čo robia a práve preto si myslím, že človek by sa mal nájsť a robiť len to, čo ho baví a v čom sa cíti dobre. Podľa môjho názoru sa aj tie financie ľahšie zarábajú, ak sa venujeme tomu, čo nás napĺňa. Je to vlastne aj môj prípad.

Aký si typ človeka?

Som taký človek, ktorý rád cestuje, spoznáva nových ľudí, vytváram si nové kontakty, čiže toto je môj štýl, a to, že sa o seba starám, má určite aj nejaké výhody.

Čo si myslíš o úprave zovňajšku u mužov?

No samozrejme, zovňajšok je veľmi dôležitý, reprezentuje to samotného človeka, ako sa o seba stará a čo do seba investuje. V dnešnej dobe si ľudia tie výhody starostlivosti o seba aj pomaličky uvedomujú. Myslím si, že výzor u mužov sa stáva tiež čoraz dôležitejším v dnešnej dobe. Strašne veľa ľudí chodí do fitnes centier, poctivo sa starajú o svoj výzor. U žien je to samozrejmosť a taktiež pribúdajú aj plastické úpravy. V dnešnom svete je jednoznačne viac možností o tú starostlivosť o seba, než bolo prístupné v minulosti.

Venuješ sa niečomu popri práci hasiča?

Čo sa týka zdravia a krásy, momentálne sa venujem jednému celkom zaujímavému biznisu. Keďže je to oblasť ktorá ma naozaj baví a napĺňa, tak som sa rozhodol rozbehnúť biznis s rôznymi doplnkami, ktoré sa týkajú zdravia a krásy na špičkovej úrovni. Sú to produkty, ktoré zaručia mladosť a ľudia budú naozaj spokojní.

Ďakujeme za rozhovor a želáme veľa úspechov v osobnom aj pracovnom živote.

Obrazom: Finalista prestížnej súťaže, Marek Hegedüs
2
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM