Peter Simon Krimi

FOTO Z MIESTA: V severnej časti mesta horelo, zasahovali šiesti hasiči!

V čase príjazdu jednotiek bola požiarom zasiahnutá už celá stavba.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Z MIESTA: V severnej časti mesta horelo, zasahovali šiesti hasiči!
2
Galéria
Zdroj: HaZZ

Hasiči z Rožňavy v utorok zasahovali v severnej časti mesta. Aj napriek ich rýchlemu príchodu na miesto udalosti, stavba z dreva zhorela, no ochránili susedný objekt. Pre silné zadymenie museli hasiči zasahovať v dýchacích prístrojoch.

Ako náš web informoval Florián Albert z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave, 12. februára 2019 v doobed­ňajších hodinách bol ohlásený požiar drevenej jednoduchej stavby určenej na bývanie v meste Rožňava.

„Na mieste zasahovali šiesti príslušníci z hasičskej stanice v Rožňave s dvoma kusmi hasičskej techniky. V čase príjazdu jednotiek bola požiarom zasiahnutá celá stavba. Následkom požiaru došlo k zhoreniu celej drevenej jednoduchej stavby,“ hovorí pre Rožňavu24 Albert.

Ako doplnil, na lokalizáciu a likvidáciu požiaru boli nasadené dva útočné prúdy, jeden zo severnej strany na hasenie požiaru a ochladzovanie susednej stavby a z južnej strany na hasenie. „Pre silné zadymenie príslušníci zasahovali v autonómnych dýchacích prístrojoch. Pri požiari sa nik nezranil. Majiteľ odhadol škodu predbežne na 1 000 eur Pred požiarom bol ochránený susedný objekt,“ dodal na záver Florián Albert.

Obrazom: V severnej časti mesta horelo
2
Galéria
Zdroj: HaZZ
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM