Radka Deckerová Futbal

Futbalisti v 1. prípravnom zápase: S o triedu silnejším súperom odohrali vyrovnanú partiu

Futbalisti SP MFK Rožňava v nedeľu odohrali svoj prvý prípravný zápas v zimnom prípravnom období na umelej tráve v Košiciach proti mužstvu Haniska.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti v 1. prípravnom zápase: S o triedu silnejším súperom odohrali vyrovnanú partiu
Foto: Radka Deckerová

FK Haniska – SP MFK Rožňava 2:0 (1:0)

Patrik Milata: „Zápas sa hral na mierne zasneženom, miestami zamrznutom, šmykľavom teréne. Šance sa striedali na oboch stranách, hostia mali miernu prevahu, vďaka ktorému po pol hodine hry viedli jednogólovým rozdielom. Potom do polčasu sa hralo prevažne v strede pola bez väčších šancí“.

„Druhý polčas sa začal v podobnom duchu, kombinačná, rýchla hra na oboch stranách. Po dobrom prieniku na ľavej strane hostia zvýšili stav na 2:0. Následne sme mali šance na kontaktný gól, ale bohužiaľ sa nám nepodarilo skórovať. Síce sme prehrali, ale väčšinu zápasu sme boli vyrovnaným súperom o triedu silnejšiemu súperovi, preto môžeme byť spokojní a v pozitívnej nálade sa pripravovať ďalej na jarnú časť sezóny“.

Zostava SP MFK Rožňava:
Šalamón- Korfanta-Róth-Sappanoš-Kúdela-M.Pollák-Kuzma-Németh-Milata-F.Pollák-Chochol
Striedali: R.Fábian, M. Boroš, M. Gelda, R. Motyka
Pre chorobu chýbali: Z.Breuer, Figúr, Haviarik, Ďuríček,

Braňo Kuzma: “ Vzhľadom na kvalitu súpera a prvý zápas sme odohrali vyrovnaný zápas v ktorom sme si taktiež vypracovali gólové príležitosti/ F. Pollák,Milata, Chochol, Kuzma/. Chcel by som chlapcov pochváliť za prístup k zápasu“.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM