Radka Deckerová Futbal

Futbalisti odštartovali prípravu v ťažkých podmienkach: Na tomto ľade bol problém trafiť loptu!

Dnes sa futbalisti zišli v dobrom kolektíve, aby si zahrali futbal na ihrisku z umelej trávy na sídlisku Juh. Hra sa nakoniec musela presunúť na vedľajšie ihrisko, ktoré je pri Šugári nakoľko podmienky umelej trávy sú veľmi zlé.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti odštartovali prípravu v ťažkých podmienkach: Na tomto ľade bol problém trafiť loptu!
Foto: Radka Deckerová

Futbalisti odštartovali individuálnu zimnú prípravu na ľade. Vyskúšali si hru na náročnom teréne, na ktorom si zmerali sily mužstvá Kalcit Rožňava a SP MFK Rožňava. Za tieto mužstvá nastúpili bývalí hráči Rožňavy a hráči, ktorí hrajú v okrese Rožňava. Vo videu môžete vidieť, aké ťažké je len trafiť loptu na zľadovatelom a hrboľatom teréne.

Kalcit Rožňava – SP MFK Rožňava 10:8

Zúčastnení hráči: Cabi Ovary, Pali Gere, Matej Bunker Chochol, Zoran Molčan, Zoltán Breuer, Michael MiMi Saki-Boroš, Dominik Gere, Peter Gere, Lubica Lubomir Zatroch a Lukas Luky Fafračik.

Veľké poďakovanie patrí fotografovi a kameramanovi Rolandovi Madarászovi, ktorý v ťažkých podmienkach zaznamenal začiatky prípravy.

Futbal pri Šugári
1
Galéria
Futbal pri Šugári
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM