Radka Deckerová Futbal

Futbalový mág Miloš Gallo oslavoval: Prezradil aj svoj 22 ročný rituál

Vyspovedali sme skúseného hráča Miloša Galla, ktorý momentálne pôsobí v klube Gemerská Poloma.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový mág Miloš Gallo oslavoval: Prezradil aj svoj 22 ročný rituál
Zdroj: Dnes24.sk

V prvom rade by sme chceli Milošovi poblahoželať ku jeho narodeninám. Miloš, želáme ti hlavne veľa zdravia, aby si mohol ešte dlho behať po trávnikoch, veľa šťastia a lásky.

Ako si oslávil včerajšie narodeniny?
Oslávil som ich v kruhu rodiny a chalanom do kabíny zoberiem nejakú fľaštičku, ktorú si dajú po nejakom prípravnom zápase.

Ako hodnotíš jesennú časť v klube Gemerská Poloma?
Jesennú časť sezóny hodnotím z môjho pohľadu pozitívne, až nad očakávanie. A to kvôli tomu, že sme väčšinu sezóny hrali bez 4 až 5 hráčov základnej zostavy. Chýbali kvôli zraneniam, kartám alebo pracovným povinnostiam. Mne osobne sa darilo asi najlepšie v mojej kariére, myslím tým v kanadskom bodovaní som dosiahol 28 bodov za 11 gólov a 17 prihrávok.

Aké máte plány počas zimnej prípravy?
Prípravu sme začali pred 2 týždňami, trénujeme v piatok, sobotu a nedeľu. Od 16.2.2013 hráme každú sobotu prípravné zápasy na umelej tráve v Moldave a to postupne s Rešicou, Medzevom, Popročom, Betliarom a generálku budeme mať so Štítnikom.

Tvoje najväčšie futbalové úspechy?
Tých futbalových úspechov som myslím si dosiahol dosť, ale medzi tie najväčšie patria asi najlepší strelec 4 a 5 ligy v drese Rožňavy a 3 ligy v drese Čane, veľa druholigových štartov a štart v Intertoto cupe proti Sampdorii Janov. Ten najväčší je asi postup v drese Rožňavy z 5 ligy postupne až do 2 ligy keď mesto Rožňava zažívalo futbalový boom.

Tvoj najkrajší alebo nezabudnuteľný gól?
Dal som veľa pekných aj obyčajných, ale asi najkrajší v drese Rožňavy Martinovi Lipčákovi vtedy chytal v drese Košíc a vymietol som mu pavučinu z pravého vinkla.

Máš nejaký rituál, ktorý praktizuješ pred zápasmi?
Rituál mám jeden a to už 22 rokov od kedy hrám za mužov a to, že kopačky si čistím stále v sobotu po obede.

Máš nejaké futbalové ambície? Kde by si sa chcel vidieť o pár rokov?
Futbalové ambície keď to dovolí zdravie udržiavať sa vo forme hlavne tej streleckej a pomáhať mužstvu, v ktorom práve som alebo budem. A keď zistím, že patrím v mužstve, v ktorom hrám medzi najslabších tak skončím, ale neviem kedy to bude :) :). O pár rokov by som chcel prežiť také niečo ako manažér, v niektorom klube najkrajšie by to bolo isto v Rožňave. Láka ma manažérska stolička, ale na to mám ešte asi čas.

Foto: Monika Vávrová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM