Radka Deckerová Od Vás

Hviezdne letné kino otvára 4. sezónu

Leto je tu, začínajú prázdniny. Mnohí si možno kladú otázku, čo s voľným časom počas letných večerov? Pokiaľ ste v blízkosti Rožňavy, tak majte na pamäti, že na rožňavskej hvezdárni (Lesná 1, Rožňava) bude opäť príjemne, romanticky a vzrušujúco ve

Kino začíname netradične v stredu 4. júla po zotmení o 21.00 hodine animovaným príbehom Hore (UP) oceneným dvomi Oscarmi – ako najlepší animovaný film roku 2009 a za hudbu k filmu, ktorej autorom je Michael Giacchino. Film je inšpirovaný klasickou dobrodružnou knihou „The Lost World“ (Stratený svet) od Sira Arthura Conana Doyla. O dobrodružstvo, zábavu, ale aj životnú múdrosť a emócie bude postarané!////

Gemerské osvetové stredisko v spolupráci s amatérskym filmovým klubom Gemerfilm vás počas leta srdečne očakáva každý štvrtok po zotmení v areáli rožňavskej hvezdárne, kde po projekcii filmu budete mať možnosť profesionálnymi ďalekohľadmi pozorovať oblohu a pokochať sa vesmírnym divadlom, ktoré vám ponúka letná nočná obloha. A smelo so sebou priveďte aj svojich domácich miláčikov – áno, aj partnerov – ale tiež psíkov, pretože areál hvezdárne je „dogfriendly“.

O programe letného kina Vás budeme priebežne informovať aj na oficiálnej stránke Gemerského osvetového strediska www.gos.sk, filmového klubu www.gemerfilm.com a na stránkach našich mediálnych partnerov roznava.sk, ticroznava.sk, roznava24.sk, roznava.net, rv.sk, gemer.biz.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook – Gemerské osvetové stredisko, kde s vami hodíme reč o kine, filme, kultúre, či o našich ďalších aktivitách.

Projekt Hviezdneho kina sa podarilo zrealizovať vďaka finančnej podpore Nadácie INTENDA.

Vstupné: 1 € (prípadne Kultúrny poukaz)

roznava24/Kleinová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM