Správy

Koronavírus: Nový prípad z okresu Rožňava

Slovensko hlási nové prípady COVID-19. Prinášame prehľad z okresu Rožňava.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Nový prípad z okresu Rožňava
31
Galéria
Zdroj: TASR

Na Slovensku bolo v utorok 14. apríla testovaných 1439 ľudí. Vzorky boli pozitívne v 28 prípadoch. Podľa štatistík NCZI bolo v utorok 1411 vzoriek negatívnych. Celkový počet pacientov s negatívnym výsledkom je tak 30 628.

Celkový počet pacientov s pozitívnym výsledkom je 863.

„Z ochorenia COVID-19 sa na Slovensku doteraz vyliečilo podľa hlásení regionálnych úradov verejného zdravotníctva 151 ľudí, z toho 40 bolo hospitalizovaných a 111 sa vyliečilo v domácej izolácii,“ informuje ministerstvo zdravotníctva.

Medzi pozitívnymi prípadmi je aj 39-ročná žena z okresu Rožňava.

„RÚVZ Rožňava zaznamenal ďalší pozitívny prípad na ochorenie COVID-19. Jedná sa o 39-ročnú ženu z okresu Rožňava. Epidemiologické vyšetrovanie zatiaľ stále prebieha, viac informácií Vám poskytneme, hneď ako bude situácia prešetrená,“ informovalo RÚVZ Rožňava na svojom oficiálnom facebooku.

„Aktuálne je na Slovensku hospitalizovaných v súvislosti s novým koronavírusom podľa údajov NCZI 141 pacientov. V nemocniciach je s potvrdeným koronavírusom 67 ľudí, s podozrením na toto ochorenie 74. Na JIS sa aktuálne nachádza päť pacientov, na pľúcnej ventilácii sú štyria,“ dodáva ministerstvo zdravotníctva SR.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Koronavírus na Slovensku
31
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM