Peter Simon Správy

Krásny nápad futbalistov z Rožňavy: Silvester pre deti

Okrem Námestia baníkov v Rožňave môžete zažiť posledné chvíle v tomto roku aj spolu s futbalistami MFK Rožňava. Silvestrovská akcia je predovšetkým organizovaná na správnu vec. Pomôcť tým môžete až 150-tim deťom.

Ilustračný obrázok k článku Krásny nápad futbalistov z Rožňavy: Silvester pre deti
Zdroj: TASR

Na akcii Silvester pre deti s Dovajom sa podieľal futbalový klub z nášho mesta, ktorý pozýva občanov Rožňavy, ale aj z okolia sa poriadne zabaviť počas Silvestrovskej noci a spoločne prežiť posledné minúty tohto roku.

Hlavným cieľom podujatia je pomôcť deťom, ktoré vašu pomoc naozaj potrebujú. Podujatie sa uskutoční dňa 31. decembra 2016 s časom o 19:00 hod. na miestnom futbalovom štadióne MFK Rožňava. Ohňostroj je naplánovaný na približne 19:45 hod.

„O slávnostné otvorenie a privítanie hostí sa postará známy slovenský spevák Robo Šimko. Za otvorením bude nasledovať zaujímavý celovečerný program plný zábavy, ktorý zahŕňa predstavenie hráčov futbalového klubu MFK Rožňava. Následne sa bude konať laserová a svetelná show, ktorú zabezpečí firma Auto HIFI & DJ Shop. Celé podujatie sa napokon zakončí veľkolepým ohňostrojom,“ informuje Michal Domik.

Celková suma vyzbieraná na vstupnom od návštevníkov bude použitá na dobrú vec. Peniaze budú využité na kúpu teplákových súprav pre 150 detí ktoré sa vašej pomoci určite potešia.

Cena vstupného je 3 eurá. Pre deti do 6 rokov a dôchodcov vstup zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM