Radka Deckerová Futbal

Matej Chochol: Utiekol nám úvod druhého polčasu

Hráči Rožňavy cestovali na svoj druhý prípravný zápas do Moldavy na umelý trávnik, aby si preverili svoje futbalové schopnosti s hráčmi Šace.

Ilustračný obrázok k článku Matej Chochol: Utiekol nám úvod druhého polčasu
Foto: Radka Deckerová

SP MFK Rožňava – FK Šaca 5:6
Góly: Pollák Filip (11m), Pollák Martin, Matej Chochol, Róbert Motyka, Zatroch Lubomír

Zápas sa odohral na šmykľavom teréne. Počas celého zápasu pršalo a šance sa striedali na oboch stranách. Šaca mala menšiu prevahu v strede poľa. My sme sa ako prvý ujali vedenia keď po faule na prenikajúceho Figura, z nariadenej penalty presne mieril Filip Pollák. Hostia v zápätí vyrovnali a o 3min. už aj vyhrávali po pekne zahranom priamom kope 1:2. Potom po centri z ľavej strany sa dostal k lopte Martin Pollák a z voleja vyrovnal na 2:2. Neubehla však ani minúta a Chochol krížnou strelou k pravej tyči zvýšil na 3:2. Hostom sa však do polčasu podarilo vyrovnať ked strelu z 25 metrov brankár Šalamon neudržal a tá skončila v sieti.

Druhý polčas hostia začali lepšie, mali prevahu v poli a my sme mali slabý pohyb, pozde sme dostupovali ku hráčom a nato sme aj doplatili keď súper nám odbehol až na 3:6. V druhom polčase dostali šancu aj mladý hráči Seman, Tomášik, Lubomír Zatroch, Fábián. Ku koncu zápasu sme mali kondične na vrh a to aj prispelo k našim dvom gólom. Keď najprv Motyka krížnou strelou znížil na 4:6 a v zápätí po nahrávke Milatu Zatroch doklepol do brazdnej brány na konečnýh 5:6. V závere sme mohli ešte vyrovnať, ale Zatrochovu strelu stečoval obranca na roh.

Zostava: Šalamon – Korfanta , Milata, Róth, Sappanoš, Pollák M., Kuzma, Németh, Chochol, Pollák F, Figur
Striedali: Seman, Tomášik, Motyka, Fábián, Zatroch

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM