Peter Simon Rôzne Správy

Maturitné tablá made in Rožňava: Študenti ukázali obrovskú kreativitu! FOTO

Námestie baníkov v Rožňave zdobia v týchto dňoch tablá maturantov. Študenti sa nenechali zahanbiť a ukázali svoju bohatú fantáziu. Presvedčte sa sami!

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá made in Rožňava: Študenti ukázali obrovskú kreativitu! FOTO
24
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pri prechádzke rožňavským námestím si v týchto dňoch nemožno nevšimnúť maturitné tablá, ktoré zdobia výklady mnohých obchodov. Študenti si na nich dali záležať a pokochať sa tak možno na všakovakých výtvoroch. Rožňavskí maturanti sa aj tento rok prejavili ako veľmi kreatívni a nápadití a pri tvorbe svojich maturitných tabiel upustili uzdu fantázii.

Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Fantázia a tvorivosť však nechýbala ani na jednom z nich. Rôzne maturitné tablá v Rožňave sú dôkazom, že študenti sa pri ich vytváraní poriadne vyšantili. Okrem jedinečného podkladu na tablách môžete vidieť aj fotky maturantov a samozrejme aj krásnych maturantiek z Rožňavy.

Všetky tieto maturitné tablá sú jedinečné a originálne, avšak majú aj niečo spoločné. Blížia sa maturity a stovky maturantov tak ukončia jednu životnú etapu. Najzaujímavejšie výtvory rožňavských maturantov si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Obrazom: Výklady obchodov na rožňavskom námestí zdobia kreatívne tablá študentov
24
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM