Správy

Mesto vytvorilo dotazník: Má pomôcť pri tvorbe koncepcie rozvoja kultúry

Mesto Rožňava na svojom oficiálnom webe informuje o vytvorení dotazníka o kultúre. Vypĺňa sa anonymne a má pomôcť pri tvorbe koncepcie rozvoja kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vytvorilo dotazník: Má pomôcť pri tvorbe koncepcie rozvoja kultúry
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

V súčasnosti prežíva Slovensko i celý svet neľahké obdobie. Pandémia COVID-19 ovplyvňuje všetky oblasti života. Do zložitej situácie sa dostala aj kultúra a cestovný ruch. Aj po tom najdlhšom daždi však vyjde slnko. Tak aj pandémia raz skončí.

Ako informovala v správe Lenka Leštaková, tím Odboru kultúry, športu a cestovného ruchu Mestského úradu v Rožňave sa čakanie na lepšie časy rozhodol využiť pracovne. Pre obyvateľov mesta Rožňava, no nielen pre nich pripravil dotazník.

Jeho cieľom je získať odpovede, ktoré pomôžu pri tvorbe Koncepcie rozvoja kultúry. „Ceníme si všetky názory a určite budú prínosné pri hľadaní ciest, ktorými by sa mala kultúra v Rožňave v budúcnosti uberať,“ uviedol Ivan Nemčok, vedúci Odboru kultúry, športu a cestovného ruchu.

Dotazník je anonymný. Nájdete ho TU.

Výzva pre všetky subjekty pôsobiace v oblasti kultúry na území mesta

„Pozorne si prečítajte otázku a všetky možnosti k nej, následne svoje odpovede zakrúžkujte a na mieste, kde máte možnosť napísať vlastný názor, prosím buďte struční a vecní,“ spresňuje v správe Leštáková.

Ako na záver dodala, zároveň je zverejnená aj výzva pre všetky subjekty pôsobiace v oblasti kultúry. Jednotlivci, kluby, združenia a inštitúcie, ktoré o svojej činnosti poskytnú informácie, budú v budúcnosti, ak nám to situácia okolo pandémie umožní, pozvaní na stretnutie ohľadom tvorby už spomínanej Koncepcie rozvoja kultúry mesta Rožňava.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM